جوک‌

طرز تهیه رولت اسفناج (عصرانه‌ای سالم)+ نکات و فوت‌وفن ها

این روزها فینگرفودها و پیش غذاها طرفداران زیادی دارند. رولت اسفناج یکی از فینگرفودهای خوشمزه است که نه‌ تنها زینت‌بخش مهمانی‌های شما خواهد بود، بلکه غذایی سالم هم به شمار می‌رود. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه رولت اسفناج و فوت‌وفن‌ های آن آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

اسفناج‌ خرد شده را با تخم‌مرغ‌، زرشک، گردو و پیاز مخلوط و مانند کوکو، اما کمی نازکتر از آن، سرخ کنید. ماست و سیر له شده را با آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی رولت خنک شده پخش کنید. رولت اسفناج را رول کرده و ٢٠ دقیقه در یخچال قرار داده و بعد برش بزنید.

رسپی این فینگرفود خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای رولت اسفناج برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازاسفناج۲۰۰ گرمگردوی خرد شده۳ عددزرشک۱ پیمانهسیر۲ حبهماست چکیده۱ پیمانهپیاز۱ عدد متوسطتخم مرغ۴ عددنمک و فلفلبه میزان دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه رولت اسفناج

مدت زمان آماده‌سازی: ۱ ساعت تا ۱ ساعت‌و نیممناسب برای: ۶ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: ترکیب مواد رولت

اسفناج‌ها را خوب بشویید و خرد کنید. چهار عدد تخم‌مرغ و یک پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل، زرشک و گردو را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن رولت

مواد را در ماهیتابه ریخته و پخش کنید. بگذارید یک طرف آن خوب بپزد و طلایی شود. توجه کنید که رولت نباید زیاد ضخیم شود.

بعد از این که یک طرف رولت طلایی شد، آن را برگردانید و بگذارید تا طرف دیگر نیز کاملا سرخ شود.

بعد از این که هر دو طرف سرخ شدند، ٢٠ دقیقه صبر کنید تا کوکوی اسفناج خنک شود.

مرحله سوم: ترکیب مواد میانی رولت

سیر را کاملاً له کنید و به ماست چکیده اضافه کنید. این ترکیب را خوب به هم بزنید و به آن آبلیموی تازه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

مرحله چهارم: پیچیدن رولت

ماست و سیر را با قاشق روی کوکوی خنک شده پخش کنید و با پشت قاشق آن را یکدست کنید.

از یک نایلون استفاده کنید و کوکوی اسفناج را به آرامی به شکل رولت بپیچانید.

رولت را داخل یک نایلون قرار دهید و در آن را محکم ببندید. رولت را به مدت ٢٠ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی خودش را بگیرد.

مرحله پنجم: برش رولت

رولت را از یخچال بیرون آورده و آن را به ضخامت دلخواه برش بزنید. برش‌های رولت را تزئین کنید و در ظرف مناسب بچینید. نوش جان!

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه رولت اسفناج

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رول بادمجان سوخاری

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه رولت اسفناج

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن رولت اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اگر ضخامت رولت کمتر باشد، رول کردن آن آسان‌تر خواهد بود.در صورت تمایل می‌توانید به ادویه‌های این رولت آویشن نیز اضافه کنید.می‌توانید در مواد میانی رولت، علاوه‌ بر ماست، پنیر لبنه و ژامبون هم بریزید.در مرحله دوم دقت کنید که کوکو طلایی شود و بیش از حد نپزد تا رنگ آن تیره نشود.برای تزئین رولت اسفناج می‌توانید از گوجه گیلاسی، خیارشور، تربچه و زرشک استفاده کنید.می‌توانید در رولت اسفناج از فلفل دلمه‌ای، ذرت، قارچ و هویج پخته و خرد شده هم استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید در مواد رولت از پیازچه خرد شده هم استفاده کنید تا خوشمزه‌تر شود.اگر دوست دارید که رولت اسفناج تردتر باشد، می‌توانید در مواد داخلی، کاهوی خرد شده اضافه کنید.اگر می‌خواهید رنگ رولت شما طلایی‌تر شود بهتر است در مواد داخل رولت کمی هم زردچوبه بریزید.دشوارترین مرحله این رولت، رول کردن آن است. بهتر است نگذارید رولت خیلی سوخاری شود تا در هنگام رول کردن شکننده نباشد.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ آشنا شدیم. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله می‌توانید این غذا را به آسانی بپزید و با آن سفره خود را در مهمانی‌ها رنگین‌تر کنید.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!