طرز تهیه سوپ بادام زمینی؛ غذایی از غرب آفریقا
مناسب برای
6 نفر
زمان آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
2 ساعت
سوپ بادام زمینی یک غذای مقوی و خوش طعم آفریقایی است که به خاطر طبع گرمی که دارد، انتخاب مناسبی برای روزهای سرد محسوب میشود. این سوپ معمولا با مرغ و چاشنیهای فراوان آماده میشود. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه سوپ بادام زمینی و همه فوتوفن های درست کردن این سوپ خوشمزه آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن این سوپ ابتدا باید نخود و مرغ را بپزید و بعد مرغ را ریش ریش کنید. پیاز را با سیر، زنجبیل، هالوپینو، رب گوجه و چاشنیها در روغن تفت دهید. آب مرغ، سیب زمینی شیرین خرد شده، نخود پخته و کره بادام زمینی را در سوپ بریزید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.
رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سوپ بادام زمینی با مرغ برای ۶ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریپیاز۲ عدد متوسطزنجبیل خرد شده۱ قاشق غذاخوریسیر خرد شده۱ قاشق غذاخوریفلفل هالوپینوی خرد شده۱ قاشق غذاخوریفلفل سیاه یا قرمز۱/۲ قاشق چایخوریزیره۲ قاشق چایخوریرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی رنده شده۴۰۰ گرمآب مرغ۴ لیوان فرانسوی دستهدارسیب زمینی شیرین۱ عددنخود آبگوشتی۴۰۰ گرمکره بادام زمینی۱ لیوان فرانسوی دستهدارکلم کیل یا گل کلم خرد شده۴ لیوان فرانسوی دستهدارمرغ۷۰۰ گرمنمک و زردچوبهبه مقدار لازمبادام زمینی (برای تزیین)به مقدار لازمگشنیز خرد شده (برای تزیین)به مقدار لازم
مرحله اول: نخود را بپزید
برای شروع باید نخود را برای یک شب تا صبح در آب بخیسانید و در این مدت آب آن را چند بار عوض کنید تا نفخ نخودها به طور کامل گرفته شود.
در ادامه نخودها را همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
مرحله دوم: مرغ را بپزید
مرغ را همراه با یک عدد پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزند.
بعد از اینکه تکههای مرغ به خوبی پخت، آن را از قابلمه خارج و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ قارچ
مرحله سوم: پیازها را سرخ کنید
مقداری روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
پیازها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه بریزید و خوب سرخ کنید تا سبک شوند.
مرحله چهارم: زنجبیل، هالوپینو و سیر را اضافه کنید
بعد از ۳ تا ۴ دقیقه از تفت دادن پیاز، باید زنجبیل خرد شده، هالوپینو و سیر خرد شده را در قابلمه بریزید و روی حرارت تفت دهید.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله پنجم: رب گوجه و چاشنیها را اضافه کنید
مقداری نمک، فلفل و زیره در قابلمه بریزید و با سایر مواد تفت دهید. در ادامه رب گوجه را در قابلمه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله ششم: مواد سوپ را ترکیب کنید
در این مرحله باید گوجه فرنگی رنده شده را در قابلمه بریزید و چند دقیقه تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه میتوانید آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید.
سیب زمینی شیرین خرد شده، نخود پخته و کره بادام زمینی را به سوپ اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید همه مواد به آرامی بپزند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
مرحله هفتم: سوپ را آماده کنید
بعد از این که همه مواد به خوبی پختند، کلم کیل خرد شده و مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه دیگر سوپ را روی حرارت قرار دهید.
مقداری نمک به سوپ اضافه کنید و بعد از اینکه سوپ جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم: سوپ را سرو کنید
سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و با بادام زمینی خرد شده و مقداری گشنیز تازه خرد شده تزیین کنید.
سوپ بادام زمینی آفریقایی شما آماده است و میتوانید از طعم آن لذت ببرید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سوپ بادام زمینی
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت سوپ بادام زمینی اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن این سوپ میتوانید نخود را در زودپز بپزید یا از کنسرو نخود نیز استفاده کنید.برای درست کردن این سوپ باید از کره بادام زمینی خالص و طبیعی استفاده کنید.میتوانید این سوپ بادام زمینی را در کنار برنج نیز سرو کنید.برای درست کردن این سوپ میتوانید از مقداری اسفناج و گشنیز تازه خرد شده استفاده کنید.در طرز تهیه این سوپ بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید.اضافه کردن مقداری پیازچه خرد شده طعم بینظیری به این سوپ میبخشد.برای مزه دار کردن این سوپ میتوانید از مقداری سس فلفل تند استفاده کنید.اضافه کردن مقداری عصاره سبزیجات به این سوپ طعم بینظیری میبخشد.برای تزیین این سوپ میتوانید به جای گشنیز از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنید.میتوانید این سوپ را بدون مرغ و با استفاده از آب سبزیجات نیز آماده کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری هویج رنده شده نیز در این سوپ استفاده کنید.اگر به سیب زمینی شیرین دسترسی ندارید، میتوانید از پوره سیب زمینی معمولی نیز استفاده کنید.اضافه کردن مقداری کرفس خرد شده طعم خوبی به این سوپ میبخشد.در برخی رسپیها برای درست کردن این سوپ از مقداری شیر نیز استفاده میشود.سیر از اصلیترین چاشنیهای این سوپ است، پس آن را حذف نکنید. در صورت تمایل میتوانید به جای پوره سیر از مقداری پودر سیر نیز استفاده کنید.میتوانید این سوپ را با آب لیمو ترش تازه مزه دار کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری خامه نیز برای مزه دار کردن این سوپ استفاده کنید.در برخی رسپیها برای مزه دار کردن این سوپ از مقداری ژامبون خرد شده نیز استفاده میشود.میتوانید بعد از آماده شدن این سوپ، آن را میکس کنید تا بافت آن یکدست شود.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه سوپ بادام زمینی و همه فوتوفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…