جوک‌

طرز تهیه سوپ توردال هندی+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

2-3 ساعت

زمان پخت

90-120 دقیقه

اگر به غذاهای هندی علاقه دارید، سوپ توردال یکی از غذاهای ساده اما خوشمزه‌ای است که حتماً باید امتحان کنید. سوپ توردال هندی شباهت زیادی به دال عدس دارد. دال‌ها در آشپزی هندی به غذاهایی که با عدس، نخود، ماش و لپه پخته می‌شوند گفته می‌شود. سوپ توردال هندی با لپه زرد هندی درست می‌شود که بافتی نرم‌تر و طعمی ملایم‌تر نسبت به سایر دال‌ها دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه سوپ توردال هندی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

برای آماده سازی این سوپ جذاب ابتدا لپه را بپزید تا نرم شود، سپس با گوجه‌فرنگی و ادویه‌های خوش‌عطر ترکیب کنید. در مرحله آخر، چاشنی‌های خاص مانند تخم خردل، آنغوزه و تمبر هندی را به آن اضافه کنید تا طعم نهایی آن به سبک اصیل هندی نزدیک‌تر شود. این سوپ را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سوپ توردال هندی برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازلپه هندی (توردال)۲/۳ پیمانهگوجه فرنگی ۲ عددفلفل قرمز۲ قاشق چای‌خوریگشنیز خرد شده۱ قاشق غذاخورینمک۲ قاشق چای‌خوریشکر۱ قاشق چای‌خوریتخم خردل سیاه۴ قاشق چای‌خوریبرگ بو۶ عددزیره سبز۴ قاشق چای‌خوریآنغوزه۱/۴ قاشق چای‌خوریزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریخامه ترش (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری

مرحله اول: لپه را آماده کنید

قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و آن را تا نیمه آب کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و لپه هندی (توردال) را درون قابلمه بریزید.

۱ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز را نیز به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مواد درون قابلمه به نقطه جوش برسد.

سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. ۳۵-۴۵ دقیقه زمان دهید تا لپه‌ها بپزند و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ دال عدس

مرحله دوم: گوجه‌فرنگی و گشنیز را آماده کنید

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و با کمک میکسر یا خرد کن آن‌ها را پوره و له کنید.

وقتی لپه‌ها نرم شدند، پوره گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده را به محتوای درون قابلمه اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.

۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند.

مرحله سوم: ادویه‌ها را اضافه کنید

پودر راسام، نمک، شکر و تمر هندی حل‌ شده در آب را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

پس از ترکیب کردن همه مواد مجدد درب قابلمه را ببندید و ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا سوپ به آرامی بپزد و عطر ادویه‌ها به خوبی آزاد شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: چاشنی نهایی را آماده کنید.

درون تابه کوچکی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید.

پس از داغ شدن روغن، تخم خردل سیاه را اضافه کنید و صبر کنید تا شروع به ترکیدن کند.

سپس برگ بو، زیره سبز، آنغوزه و زردچوبه را به محتوای درون تابه اضافه کنید و ادویه‌ها را ۱-۲ دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

این ترکیب را به قابلمه سوپ اضافه کنید و هم بزنید. زمان دهید تا سوپ به غلظت مناسب برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ لوبیا چشم بلبلی

مرحله پنجم: سوپ را سرو کنید

پس از این که سوپ به غلظت مناسب رسید و جا افتاد حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید.

اگر بافتی یکدست‌تر می‌خواهید، می‌توانید با کمک گوشتکوب برقی سوپ را پوره و له کنید.

سوپ را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با گشنیز تازه و خامه ترش تزیین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوپ توردال هندی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوپ توردال هندی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم سوپ توردال هندی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

ادویه‌های سوپ را در روغن تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود و طعم بهتری داشته باشند.می‌توانید به جای آب، از آب سبزیجات یا عصاره مرغ استفاده کنید تا سوپ طعم قوی‌تری بگیرد.می‌توانید سبزیجاتی مانند هویج و سیب‌زمینی خرد شده را نیز به سوپ اضافه کنید.از تمر هندی خالص استفاده کنید، نه پوره‌های آماده، تا طعم اصیل‌تری داشته باشید.اگر طعم خیلی تند را دوست ندارید، مقدار فلفل را نصف کنید.لپه را از شب قبل خیس کنید تا سریع‌تر بپزد و هضم آن آسان‌تر شود.اضافه کردن کمی کره گیاهی یا روغن نارگیل به سوپ، طعمی کرمی‌تر به آن می‌بخشد.پخت لپه را روی حرارت ملایم انجام دهید تا کاملاً نرم شود و خرد نشود.اگر آنغوزه ندارید، می‌توانید از یک حبه سیر رنده شده استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این سوپ خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه سوپ توردال هندی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!