جوک‌

طرز تهیه سوپ پای مرغ+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

سوپ پای مرغ یک نوع سوپ مقوی و سالم برای تقویت استخوان و بهبود سرماخوردگی است. برای درست کردن این سوپ می‌توانید از ترکیبات مختلفی استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه سوپ پای مرغ به ۱۱ روش مختلف و همه فوت‌وفن های درست کردن این سوپ خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن سوپ پای مرغ خوشمزه برای شکستگی و سرماخوردگی ابتدا باید پای مرغ را با پیاز و ادویه بپزید. در ادامه اسفناج، سیر، چاشنی‌ها و پیازچه خرد شده را اضافه کنید.

کمی بعد هویج و سیب زمینی رنده شده را به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید سوپ جا بیفتد و بعد زعفران را اضافه کنید. برای پخت این سوپ می‌توانید از ورمیشل، برنج، جو، عدس، ماش، ماکارونی، شیر، جو پرک، بادام زمینی و قارچ نیز استفاده کنید.

رسپی این سوپ مقوی را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سوپ پای مرغ برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازپای مرغ۸ عددپیاز۱ عدد متوسطاسفناج۱ دسته کوچکسیر۲ حبهجعفری۱ دسته کوچکپیازچه۳ ساقهجو دوسر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارهویج۱ عدد متوسطسیب زمینی۱ عدد متوسطلیمو ترش یا نارنج تازه۱ عددزعفران دم کردهبه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبه و پودر سیربه مقدار لازم

مرحله اول: پای مرغ‌ها را بپزید

برای شروع باید پای مرغ‌ها را به دقت بشویید و تمیز کنید. سپس آن‌ها را همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. مقدار آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح پای مرغ‌ها باشد.

مرحله دوم: پیاز، سیر و چاشنی‌ها را اضافه کنید

در زمان پخت پای مرغ باید کف روی آب را با قاشق بردارید و دور بریزید. کمی بعد می‌توانید یک عدد پیاز را خرد کنید و در قابلمه بریزید.

در ادامه مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پای مرغ اضافه کنید.

پوست سیرها را جدا و آن‌ها را خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید. سپس اجازه دهید پای مرغ‌ها به خوبی بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ زنجبیل

مرحله سوم: اسفناج و پیازچه را خرد کنید

در این فرصت پیازچه‌ها و اسفناج‌ها را با آب فراوان بشویید. پیازچه‌ها را خرد کنید.

اسفناج‌ها را نیز به صورت ریز خرد کنید و برای درست کردن سوپ کنار بگذارید.

مرحله چهارم: هویج و سیب زمینی‌ها را خرد کنید

هویج‌ها را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت درشت رنده کنید. سیب زمینی‌ها را نیز بشویید و رنده کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله پنجم: مواد سوپ را در قابلمه بریزید

در این مرحله باید هویج و سیب زمینی رنده شده را در قابلمه سوپ بریزید. در ادامه اسفناج و پیازچه را همراه با جو دوسر به سایر مواد اضافه کنید.

مرحله ششم: زعفران را اضافه کنید

حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به خوبی بپزند، در ادامه ۳ تا ۴ قاشق زعفران دم کرده در سوپ بریزید.

اگر سوپ کم آب به نظر می‌رسد، در این مرحله می‌توانید یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم: سوپ را آماده کنید

درب قابلمه را روی آن بگذارید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. در این مرحله شعله گاز باید روی حرارت خیلی کم تنظیم شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ فلفل

مرحله هشتم: پای مرغ‌ها را خارج کنید

زمانی که سوپ به خوبی پخت، می‌توانید پاهای مرغ را از سوپ خارج کنید و کنار بگذارید. در این مرحله گوشت‌های پای مرغ از آن جدا شده‌اند و عصاره آن به طور کامل خارج شده است.

مرحله نهم: سوپ را سرو کنید

مقداری جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید. سوپ را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

بعد از ۳ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با مقداری جعفری تازه خرد شده تزیین کنید.

در زمان سرو کردن سوپ می‌توانید مقداری آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج تازه به آن اضافه کنید.

سوپ پای مرغ با برنج

برای درست کردن سوپ پای مرغ از روش‌های متعددی استفاده می‌شود. در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره شده است.

سوپ پای مرغ با ورمیشل

برای درست کردن این سوپ با ورمیشل باید سوپ را به روش قبل آماده کنید زمانی که همه مواد سوپ به خوبی پختند، می‌توانید ورمیشل را در سوپ بریزید. سپس چند دقیقه صبر کنید تا ورمیشل‌ها نرم شوند. سوپ شما بعد از چند دقیقه کوتاه آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

سوپ پای مرغ با برنج

برای درست کردن این سوپ باید در کنار مواد اولیه دیگر از یک پیمانه برنج نیم دانه نیز استفاده کنید. در این روش می‌توانید سیب زمینی را حذف یا سوپ را با ترکیب سیب زمینی و دیگر سبزیجات و برنج آماده کنید.

در این روش باید برنج را به صورت جداگانه بپزید تا کاملا لعابدار شود. سپس پای مرغ و سبزیجات را بپزید. در انتها برنج پخته شده را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ شما جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سیب زمینی

سوپ پای مرغ با جو

برای درست کردن سوپ جو با پای مرغ باید پای مرغ و جو را به خوبی بپزید و بعد سایر سبزیجات و چاشنی‌ها را به سوپ اضافه کنید. سایر مراحل درست کردن این سوپ مثل روش قبل است.

سوپ پای مرغ با ماکارونی

برای درست کردن این سوپ باید ماکارونی را در آب جوش بریزید تا نرم شود. سوپ را به روش قبل آماده کنید و در انتها ماکارونی را در سوپ بریزید و اجازه دهید سوپ شما جا بیفتد.

سوپ پای مرغ با ماکارونی

سوپ پای مرغ با شیر

در این روش باید سوپ را به روش قبل آماده کنید و بعد از پخت کامل، یک پیمانه شیر با دمای محیط در سوپ بریزید. سپس سوپ را هم بزنید تا غلیظ شود.

سوپ پای مرغ با عدس

در این روش می‌توانید برای آماده کردن سوپ از مقداری عدس خیسانده شده استفاده کنید. بهتر است عدس را با پای مرغ روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد و نرم شود. سایر مراحل پخت این سوپ مثل روش قبل است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بروکلی با شیر

سوپ پای مرغ با ماش

برای پخت این سوپ می‌توانید از مقداری ماش نیز استفاده کنید. در این روش باید ماش، پای مرغ، پیاز و چاشنی‌ها را بپزید و بعد سایر سبزیجات را به سوپ اضافه کنید.

سوپ پای مرغ با قارچ

در این روش می‌توانید برای پخت سوپ از مقداری قارچ خرد شده نیز در کنار سایر مواد اضافه کنید. سایر مراحل درست کردن این سوپ مثل روش قبل است. می‌توانید قبل از اضافه کردن قارچ، آن را در کمی روغن تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه سوپ پای مرغ

سوپ پای مرغ با بادام زمینی

برای درست کردن این سوپ باید از ترکیب پای مرغ، بادام زمینی خام، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز خشک و مقداری عصاره مرغ استفاده کنید. برای شروع باید فلفل قرمز، سیر، زنجبیل و بادام زمینی را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

کمی بعد پای مرغ را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید سوپ شما برای ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و آماده شود.

سوپ پای مرغ با جو پرک

برای درست کردن این سوپ با جو پرک باید آن را به روشی که گفته شد آماده کنید. بعد از پخت همه مواد در ۲۰ دقیقه نهایی مقداری جو پرک در سوپ بریزید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد و بعد آن را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه سوپ پای مرغ

در این بخش به چند نکته طلایی برای پخت سوپ پای مرغ اشاره شده است، با ما همراه باشید.

سوپ پای مرغ سرشار از پروتئین و کلاژن است و از همین رو برای بهبود زخم‌های گوارشی، بهبود شکستگی استخوان و همچنین رفع سرماخوردگی مفید است.برای پخت این سوپ می‌توانید پیاز را به صورت نگینی خرد و در روغن سرخ کنید. سپس پاهای مرغ را در روغن سرخ کنید و بعد کمی ادویه و آب در قابلمه بریزید و آن را بپزید.برای پخت این سوپ باید در زمان پخت پای مرغ‌ها، حتما کف روی آب را بردارید و دور بریزید تا سوپ شما خوش‌طعم‌تر شود.اگر به سیر دسترسی ندارید، برای درست کردن این سوپ می‌توانید از مقداری پودر سیر استفاده کنید.طبع پای مرغ سرد است اما در کنار زعفران و فلفل سیاه طبع این سوپ متعادل می‌شود.در صورت تمایل می‌توانید برای پخت سوپ پای مرغ از مقداری رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.برای مزه دار کردن این سوپ می‌توانید به جای جعفری از سبزی سوپ استفاده کنید.اضافه کردن مقداری فلفل دلمه و فلفل سبز خرد شده، عطر و طعم بهتری به این سوپ می‌بخشد.اضافه کردن سیب زمینی، موجب افزایش انسجام و غلظت این سوپ می‌شود.برای مزه دار کردن این سوپ می‌توانید بنا به ذائقه خودتان از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.اضافه کردن مقداری ادویه کاری و آویشن به این سوپ طعم فوق‌العاده‌ای می‌بخشد.پای مرغ کلسترول و چربی زیادی دارد و از همین رو نباید به مقدار زیاد مصرف شود.برای از بین بردن بوی زهم پای مرغ در سوپ می‌توانید در زمان پخت پای مرغ از مقداری کرفس، فلفل سبز، برگ بوی، هویج، پودر آویشن، پونه کوهی، جعفری و پیاز استفاده کنید.قبل از استفاده از پای مرغ باید ناخن‌ها و آلودگی‌های پای مرغ را به طور کامل تمیز کنید.می‌توانید پای مرغ را برای چند دقیقه در آب بجوشانید و بعد پوست نازک روی آن را جدا و سپس از این پای مرغ برای درست کردن سوپ استفاده کنید.اگر با ظاهر پای مرغ در سوپ مشکلی ندارید، می‌توانید آن را از سوپ حذف نکنید و همراه با سوپ میل کنید.اگر کلسترول و تری گلیسیرید خون شما زیاد است، بهتر است از سوپ پای مرغ استفاده نکنید.سوپ پای مرغ برای کودکان بسیار مفید است و می‌توانید این سوپ را به عنوان وعده غذای اصلی برای کودک آماده کنید.از آن جایی که سوپ پای مرغ سرشار از کلاژن است، بعد از سرد شدن حالت ژلاتینی پیدا می‌کند.برای آماده کردن پای مرغ باید با یک چاقوی تیز ناخن‌ها را از سر انگشتان جدا کنید و بعد با اسکاچ تمیز یا یک برس نرم، پای مرغ را بشویید. به خاطر داشته باشید که لایه‌های زرد رنگ روی پای مرغ باید به طور کامل جدا شوند.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به محبوب‌ترین روش‌های طرز تهیه سوپ پای مرغ اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این سوپ خوشمزه را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!