جوک‌

طرز تهیه سوپ کلم بنفش+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

شاید تابه‌حال نام این سوپ را نشنیده باشید. سوپ کلم بنفش یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌ها در اروپا است. این سوپ با رنگ زیبا و طعم منحصربه‌فردی که دارد انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و مجالس است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه سوپ کلم بنفش را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا کلم بنفش را خلالی خرد و در قابلمه با آب و عصاره مرغ بپزید تا نرم شود. سپس سیب‌زمینی بنفش حلقه‌ای خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از افزودن سیر و پودر زنجبیل، مواد را پوره و با مخلوطی از نشاسته ذرت و آرد سفید غلیظ کنید. در نهایت خامه صبحانه، کره، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید. سوپ را در ظرف سرو بریزید و به‌ دلخواه تزیین کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سوپ کلم بنفش

مواد لازممقدار مورد نیازکلم بنفش۱ عددکره۵۰ گرمآب۱ لیترعصاره مرغ۳ عددسیر۱ حبهسیب زمینی بنفش۱ عدد (اختیاری)پودر زنجبیل۱/۲ قاشق چای‌خورینشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریآرد سفید۲ قاشق غذاخوریخامه صبحانه۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه سوپ کلم بنفش

مدت زمان آماده‌سازی: ۸-۱۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۳۵-۴۵ دقیقهمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی کلم بنفش

کلم بنفش را با کمک چاقو تیزی به صورت خلالی خرد کنید.

کلم‌های خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و بشویید. با این روش شست‌وشو تمام آلودگی‌ها یا حشرات ریز بین لایه‌های برگ کلم کاملاً از بین می‌روند.

کلم‌های شسته شده را درون آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس آن‌ها را درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ سوپ را دارید بریزید.

مرحله دوم: افزودن آب و عصاره مرغ

عصاره مرغ را پودر کنید و به همراه آب به کلم‌های خرد شده درون قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و منتظر بمانید تا محتوای درون آن به نقطه‌ جوش رسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ کلم برگ

مرحله سوم: آماده‌سازی و افزودن سیب‌زمینی بنفش

سیب‌زمینی بنفش را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. ۲۵-۳۵ دقیقه‌ای زمان دهید تا کلم بنفش و سیب‌زمینی به آرامی با هم بپزند.

اگر سیب‌زمینی بنفش در دسترس ندارید، می‌توانید از سیب‌زمینی معمولی استفاده کنید، اما سیب‌زمینی بنفش طعم خاصی به سوپ می‌دهد.

مرحله چهارم: اضافه کردن سیر و پودر زنجبیل

سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو یا سیر له‌کن آن را پوره و له کنید.

پوره سیر را به همراه پودر زنجبیل به سوپ پخته شده اضافه کنید.

درب قابلمه را ببندید و ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا سوپ بپزد.

مرحله پنجم: پوره کردن سوپ

وقتی محتوای سوپ کاملاً پخته و نرم شد آن را با کمک گوشتکوب برقی پوره و له کنید تا سوپ بافت یکدست و یکنواختی به خود گیرد.

همچنین می‌توانید سوپ را در میکسر یا غذاساز بریزید و پوره کنید، سپس سوپ پوره شده را مجدداً به قابلمه برگردانید.

مرحله ششم: آماده‌سازی و افزودن نشاسته ذرت

نشاسته ذرت و آرد سفید را در کاسه کوچکی بریزید و نصف فنجان آب را به آن اضافه کنید. هم زنید تا نشاسته و آرد کاملاً در آب حل شود.

ترکیب فوق را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و مدام هم زنید تا سوپ غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ هویج

مرحله هفتم: افزودن خامه صبحانه

خامه صبحانه را در یک کاسه بریزید و مقداری از سوپ گرم را به آن اضافه کنید.

هم بزنید تا خامه با سوپ به خوبی ترکیب شود و دمای سوپ پایین بیایید. سپس ترکیب فوق را به قابلمه سوپ اضافه کنید.

مرحله هشتم: افزودن کره، نمک و فلفل سیاه

کره را به سوپ اضافه کنید و سوپ را هم زنید تا کره به طور کامل در سوپ حل شود و طعم‌دهی بیشتری به آن بدهد.

با مقداری نمک و فلفل سیاه چاشنی سوپ را مطابق ذائقتان تنظیم کنید.

چند دقیقه‌ای زمان دهید تا سوپ روی حرارت ملایم بجوشد و به غلظت مناسب رسد.

مرحله نهم: تزیین و سرو سوپ

پس از اتمام پخت، حرارت را خاموش کنید و سوپ را در ظرف‌های سرو بریزید.

با مقداری خامه رقیق شده آن را تزیین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوپ کلم بنفش

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ کرفس

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوپ کلم بنفش

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم سوپ کلم بنفش اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اطمینان حاصل کنید که کلم و سیب‌زمینی به خوبی پخته و نرم شده‌اند تا در غذاساز به پوره تبدیل شوند.برای حفظ رنگ زیبا کلم بنفش، از پخت بیش از حد آن اجتناب کنید.سیر را به صورت ریز رنده کنید تا به خوبی در سوپ حل شود و طعم خود را به درستی منتقل کند.کره نه تنها طعم سوپ را غنی می‌کند، بلکه با ذوب شدن در سوپ، لطافت بیشتری به آن می‌بخشد.می‌توانید از ادویه‌های دیگر مانند پاپریکا یا زردچوبه برای افزودن تنوع طعم استفاده کنید.هنگام افزودن نشاسته و آرد، هم زدن مداوم از ایجاد گلوله جلوگیری می‌کند.حرارت را پس از جوش آمدن به ملایم کاهش دهید تا سوپ به آرامی جا بیفتد و طعم‌ها به خوبی مخلوط شوند.تزیین سوپ با خامه رقیق شده نه تنها ظاهر آن را زیبا می‌کند؛ بلکه طعم خوشمزه‌ای نیز اضافه می‌کند.سوپ کلم بنفش را گرم سرو کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشد.اضافه کردن خامه صبحانه در انتهای پخت، طعم خاصی به سوپ می‌بخشد.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این سوپ خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه سوپ کلم بنفش از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!