طرز تهیه شارلوت شاتوت؛ خوشمزه و خوش رنگ
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
شارلوت شاتوت یک دسر فرانسوی و مجلسی است که برای درست کردن آن از ترکیب رولت یا بیسکویت لیدی فینگر با کرمی لطیف با طعم شاتوت استفاده میشود. این دسر طعمی بینظیر و ظاهری چشم نواز دارد. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه شارلوت شاتوت به 2 روش و همه فوتوفنهای درست کردن این دسر آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این دسر باید شیر، شکر و نشاسته ذرت را روی حرارت قرار دهید و بعد ژلاتین حل شده در آب را اضافه کنید. در ادامه پودر بادام، خامه و پوره شاتوت را اضافه کنید.
برای درست کردن کیک پایه باید تخم مرغ، شکر، بیکینگ پودر، وانیل و آرد را مخلوط کنید. مایه کیک را در سینی پهن کنید و در فر بپزید. سپس آن را خرد کنید و در قالب بچینید.
کرم را روی کیکها بریزید و دسر را در یخچال قرار دهید تا آماده شود. میتوانید این دسر را با بیسکویت لیدی فینگر نیز آماده کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کرم شارلوت شاتوت برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازشیر1 پیمانهشکر1/2 پیمانهنشاسته ذرت2 قاشق سوپخوریزرده تخم مرغ2 عددپودر ژلاتین4 قاشق چایخوریآب سرد1/4 پیمانهپوره بادام50 گرمخامه فرم گرفته150 گرمپوره شاتوت1/2 پیمانهوانیل1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رولت شارلوت شاتوت
مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ6 عددشکر180 گرمآرد180 گرمبیکینگ پودر1 قاشق چایخوریوانیل1/2 قاشق چایخوری
مرحله اول: کرم پایه را آماده کنید
شیر، شکر و نشاسته ذرت را در قابلمه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
در ادامه قابلمه را از روی حرارت بردارید و زردههای تخم مرغ را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا زردهها سفت نشوند.
دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید، تا مواد برای چند دقیقه کوتاه بجوشند.
سپس شعله گاز را خاموش و وانیل را اضافه کنید.
مرحله دوم: ژلاتین را آماده کنید
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و آن را روی حرارت کتری قرار دهید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود. سپس اجازه دهید کمی خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک خنک و یخچالی با توت فرنگی و شاتوت
مرحله سوم: کرم و ژلاتین را ترکیب کنید
ژلاتین را به کرم خنک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. در ادامه پودر بادام را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: خامه و پوره شاتوت را اضافه کنید
در این مرحله باید خامه فرم گرفته را به آرامی به مخلوط کرم و ژلاتین اضافه کنید و در نهایت پوره شاتوت را نیز در ظرف بریزید.
مواد را به صورت دورانی مخلوط کنید تا کرم یکدست شود.
مرحله پنجم: رولت را آماده کنید
برای درست کردن رولت باید تخممرغها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم شوند.
آرد، بیکینگ پودر و وانیل را الک و به مخلوط اضافه کنید. مایه کیک را در سینی فر پهن کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک آماده شود.
سپس کیک را به تکههایی به عرض 4 سانتیمتر و طول قالی برش دهید.
در صورت تمایل میتوانید به جای درست کردن رولت از بیسکویت لیدی فینگر استفاده کنید. در این روش بیسکویتها را به اندازه مناسب برش دهید.
مرحله ششم: رولت را در قالب بچینید
قالب مورد نظر را با سلفون بپوشانید. سپس تکههای رولت را به آرامی رول کنید و در کف و دیواره قالب بچینید.
میتوانید روی رولت مقداری پوره شاتوت بریزید تا دسر شما ظاهر جذابتری پیدا کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای زردآلو
مرحله ششم: کرم را به قالب اضافه کنید
کرمی که آماده کردهاید را در قالب بریزید و سطح آن را به خوبی صاف کنید.
در ادامه قالب را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود.
مرحله هفتم: دسر را سرو کنید
بعد از این که دسر آماده شد، قالب را از یخچال خارج کنید.
دسر را به کمک سلفون از قالب بیرون بیاورید و روی دسر را با شاتوت تازه تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.
شارلوت شاتوت با بیسکویت لیدی فینگر
در این روش نیازی به درست کردن رولت نیست و میتوانید از بیسکویت لیدی فینگر برای آماده کردن دسر استفاده کنید. سایر مراحل درست کردن کرم این دسر مثل روش قبل است.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه شارلوت شاتوت
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن شارلوت شاتوت اشاره شده است، با ما همراه باشید.
میتوانید این دسر را با استفاده از بیسکویت لیدی فینگر، کرم ماسکارپونه و شاتوت نیز آماده کنید.اگر به شاتوت تازه دسترسی ندارید، میتوانید از شاتوت منجمد شده برای درست کردن این دسر استفاده کنید.قبل از اضافه کردن خامه به این دسر باید اطمینان حاصل کنید که کرم کاملا خنک شده است. در غیر این صورت ممکن است خامه ببرد.برای درست کردن خامه فرم گرفته باید خامه را تا حدی بزنید که سبک شود و از ظرف نریزد. به خاطر داشته باشید که هم زدن بیش از حد خامه موجب کرهای شدن بافت آن میشود.برای خارج کردن راحتتر شارلوت از قالب، حتما قالب را با سلفون بپوشانید.برای زیبایی بیشتر این دسر میتوانید روی شارلوت را با شاتوت تازه، برگ نعناع یا پودر قند تزیین کنید.میتوانید به مواد رولت این دسر مقداری پودر کاکائو اضافه کنید.برای درست کردن این دسر میتوانید از ژلاتین ساده یا ژله شاتوت استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه شارلوت شاتوت و همه فوتوفن های درست کردن این دسر اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این دسر را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…