طرز تهیه شیرینی انگشتی ایتالیایی؛ شیرینی مخصوص عید نوروز
فراروـ اسفند ماه زمان درست کردن شیرینیهای خوشمزه مخصوص عید است. کدبانوهای باسلیقه دوست دارند در این ایام در کنار کارهایی مثل خانه تکانی و نظافت منزل به شیرینیپزی هم بپردازند تا عطر هل و وانیل و شیرینی داغ در منزل بپیچد و بوی عید را با خودش بیاورد. شیرینیهایی که برای نوروز طبخ میشوند، معمولا ریز و رنگارنگ با طعمهای مختلف کرهای، وانیلی، شکلاتی، گردویی و… هستند. شیرینی انگشتی ایتالیایی نوعی شیرینی خوشمزه و از دسته شیرینیهای کرهای است که داخل آن با مارمالاد پر میشود و برای عید نوروز یک انتخاب بسیار زیبا و مناسب است. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را برای ایام نوروز در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی انگشتی ایتالیایی همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید: دو و یک چهارم پیمانه
کره نرم: ۱ پیمانه
شکر دانه ریز: دو سوم پیمانه
تخم مرغ درشت: ۲ عدد
اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مغز پسته خرد شده: ۱ پیمانه
شکلات سفید: ۱۱۰ گرم
مارمالاد: یک دوم پیمانه
طرز تهیه
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا کره نرم را که به دمای محیط رسیده است، همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کاملا پوک و نرم شود. در مرحله بعد زردههای تخم مرغ را جدا و به مواد بالا اضافه کنید و با همزن برقی یکی دو دقیقه هم بزنید. حالا همزن را کنار بگذارید و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را گلوله کنید و داخل یک کیسه فریزر بگذارید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. سفیدههای تخم مرغ را با دو قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کمی کف کند. مغز پسته خرد شده را هم داخل یک کاسه بریزید. خمیر را از یخچال خارج کنید و سی ثانیه ورز بدهید. حالا به اندازه یک قاشق غذاخوری سرخالی از خمیر بردارید و کف دستتان گرد کنید. خمیر گرد را ابتدا داخل سفیده تخم مرغ بیندازید و بعد از سفیده خارج کنید و داخل مغز پسته بغلتانید. خمیر را داخل سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغنی پهن کردهاید، بچینید. با نوک انگشت وسط خمیر را فشار بدهید تا کمی گود شود، سپس داخل گودی را با مارمالاد پر کنید. حالا سینی فر را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدهید تا شیرینیها بپزد. بعد از اینکه شیرینیها پخت، اجازه بدهید کاملا خنک شود، سپس روی شیرینی را با شکلات سفید آب شده که داخل قیف ریختهاید، به صورت خطی تزیین کنید.
نکات مهم
ـ برای پر کردن گودی شیرینی میتوانید از هر نوع مارمالاد و یا ژله بریلو استفاده کنید.
ـ بهتر است شیرینیهای کرهای را توی ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.
ـ نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کمتر یا زیادتر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کردهاید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.