جوک‌

طرز تهیه قارچ پلو با نخود فرنگی+ نکات خوشمزه‌تر شدن

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

40-50 دقیقه

زمان پخت

30-40 دقیقه

قارچ پلو با نخود فرنگی، یکی از غذاهای بدون گوشت خوشمزه‌ای است که در زمان کوتاهی آماده می‌شود. اگر به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت علاقمندید یا زمان کافی برای طبخ غذایی کامل را ندارید به شما توصیه می‌کنیم که این غذای جذاب را امتحان کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه قارچ پلو با نخود فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

برای آماده سازی این غذای جذاب، قارچ‌ها را پس از شستن، به قطعات چهار قسمتی برش دهید. سپس در قابلمه‌ای با روغن و ادویه‌جات تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود و قارچ‌ها کمی نرم شوند.

سپس نخودفرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه و با ادویه‌ها مخلوط کنید، سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید برنج نیم‌پز شود.

پس از آن، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا غذا بپزد. در نهایت، قارچ پلو را با جعفری تازه تزیین و سرو کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای قارچ پلو با نخود فرنگی برای 3 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازقارچ20-22 عددنخود فرنگی1 پیمانهبرنج2 پیمانهنمکبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمآب1-2 پیمانهادویه کاری، زیره و زردچوبهبه مقدار دلخواه

مرحله اول: قارچ را آماده کنید

قارچ‌ها را در کاسه بزرگی بریزید و با آب سرد چند دقیقه‌ای خیس کنید.

سپس قارچ‌ها را به آرامی بشویید تا تمام گرد و غبار و آلودگی‌های آن‌ها تمیز شود.

قارچ‌های شسته شده را در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس قارچ‌ها را به ۴ قسمت برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نخود پلو مکزیکی

مرحله دوم: قارچ را تفت دهید

قابلمه مناسبی که قصد طبخ غذا را در آن دارید روی حرارت متوسط بگذارید، مقداری روغن در آن بریزید.

نمک، زردچوبه، ادویه کاری و پودر زیره را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

قارچ‌های خرد شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. با حرارت متوسط چند دقیقه تفت دهید تا قارچ‌ها تغییر رنگ دهند.

مرحله سوم: نخود فرنگی را اضافه کنید

نخود فرنگی‌های شسته شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت دهید تا نخودها کمی تغییر رنگ دهند.

مرحله چهارم: برنج را اضافه کنید

برنج را تمیز کنید و چند ساعت قبل از پخت آن را با مقداری آب گرم بخیسانید.

برنج خیسانده شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا برنج به خوبی با ادویه‌ها طعم دار شود.

مرحله پنجم: برنج را بپزید

آب را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و زمان دهید تا مواد درون قابلمه به نقطه جوش برسد.

زمان دهید تا آب درون قابلمه تبخیر و برنج نیم شود. سپس کمی پودر زیره دیگر برای طعم‌دهی بیشتر به غذا اضافه کنید.

توجه داشته باشید که در این مرحله مواد درون قابلمه را بیش از حد هم نزنید تا برنج له نشود.

پس از تبخیر شدن آب درون قابلمه درب آن را ببندید و با حرارت کم ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا غذا بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقالی پلو شوشتری

مرحله ششم: غذا را سرو کنید

پس از پخت قارچ پلو با نخود فرنگی جذابتان را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه با کمی جعفری تازه ساطوری شده تزیین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه قارچ پلو با نخود فرنگی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه قارچ پلو با نخود فرنگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم قارچ پلو با نخود فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اضافه کردن کمی کره همراه با روغن، طعم غذا را لطیف‌تر و خوشمزه‌تر می‌کند.نخود فرنگی را فقط چند دقیقه تفت دهید تا ترد و خوش رنگ باقی بماند.به جای فقط آب، می‌توانید از آب گوشت یا آب سبزیجات برای پخت استفاده کنید تا عطر و طعم غنی‌تری داشته باشد.هم زدن زیاد در مرحله پخت، باعث له شدن برنج می‌شود؛ بنابراین کم هم بزنید.کمی پودر زیره تازه آسیاب شده به غذا طعم دلپذیری می‌دهد.از قارچ‌های تازه و سفت استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشند.پس از نیم‌پز شدن برنج، درب قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید تا غذا دم بکشد و عطرها بهتر ترکیب شوند.اضافه کردن کمی زعفران دم کرده در مرحله دم کشیدن باعث رنگ و عطر خاصی می‌شود.قبل از اضافه کردن قارچ، ادویه‌ها را کمی در روغن تفت دهید تا عطرشان به خوبی آزاد شود.می‌توانید به ادویه‌های پایه کمی فلفل سیاه یا فلفل قرمز برای تندی ملایم اضافه کنید.برای عطر بیشتر، کمی سیر تازه رنده شده یا خرد شده در مرحله تفت دادن اضافه کنید.استفاده از پیاز داغ نرم و طلایی شده باعث افزایش عمق طعم می‌شود.برای افزایش عطر و طعم می‌توانید کمی چوب دارچین یا هل در مرحله پخت اضافه کنید.قارچ را نباید زیاد بپزید تا بافت و طعم طبیعی‌اش حفظ شود.در صورت تمایل، می‌توانید کمی گردو خرد شده یا بادام خلالی تفت داده شده برای بافت و طعم اضافه کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این پلوی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه قارچ پلو با نخود فرنگی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!