جوک‌

طرز تهیه وافل کدو حلوایی (عصرانه‌ای خوشمزه با نکات)

وافل کدو حلوایی یکی از جذاب‌ترین انواع وافل در فصل سرما است که با پوره کدو حلوایی آماده می‌شود. اگر به چشیدن طعم‌های جدید علاقه‌مند هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این دسر جذاب غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه وافل کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا کدو حلوایی را بپزید و پوره کنید. سپس شیر را با آبلیمو مخلوط و به جای باترمیلک استفاده کنید. تخم‌مرغ و شکر قهوه‌ای را هم زده و پوره کدو همراه با کره ذوب‌ شده را به آن اضافه کنید. آرد، ادویه‌ها، بیکینگ‌ پودر و جوش‌شیرین را الک و به مخلوط‌تر اضافه کنید.

وافل‌ساز را گرم کنید و مایه را به مرکز آن بریزید تا وافل‌ها طلایی و پف‌دار شوند. در نهایت، وافل‌های آماده را با تاپینگ‌های دلخواه مانند میوه، خامه یا شربت تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای وافل کدو حلوایی

مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ۲ عددکره ذوب شده۴ قاشق غذاخوریشکر قهوه‌ای۲ قاشق غذاخوریشیر۱ و ۱/۴ پیمانهپوره کدو حلوایی۱/۲ پیمانهآرد سفید۱ پیمانهآرد ذرت۱/۴ پیمانهآبلیمو ترش۱ و ۱/۴ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خورییجوش شیرین۱/۲ قاشق چای‌خورینمک۱/۴ قاشق چای‌خوریپودر دارچین۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوریپودر زنجبیل۱/۲ قاشق چای‌خوریرنده جوز هندیبه مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه وافل کدو حلوایی

مدت‌ زمان آماده‌سازی: ۵-۸ دقیقهمدت زمان پخت کدو حلوایی ۲۰-۳۰ دقیقه و پخت نهایی وافل ۴-۵ دقیقهمناسب برای: ۲-۳ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: پوره کدو حلوایی را آماده کنید

کدو را بشویید و پوست بگیرید، آن را با کمک چاقو خرد کنید.

تکه‌های کدو را به همراه مقدار کمی آب درون قابلمه مناسبی بریزید و به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه کدوها را بپزید تا کاملاً نرم شوند.

پس از پخته شدن کدوها را با کمک گوشتکوب له و پوره کنید تا بافتی یکدست داشته باشید. ½ پیمانه از پوره کدو حلوایی را برای پخت وافل جدا کنید.

مرحله دوم: شیر و آبلیمو را ترکیب کنید (جایگزین باترمیلک)

شیر را درون لیوان بریزید و آبلیمو را به آن اضافه کنید. ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا شیر حالت بریده‌ بریده و غلیظ شود.

این مایع به عنوان جایگزین باترمیلک در رسپی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای کدو حلوایی

مرحله سوم: تخم مرغ و شکر را هم بزنید

در کاسه بزرگی تخم‌ مرغ‌ها را بشکنید و شکر قهوه‌ای را به آن‌ها اضافه کنید.

با دور تند همزن برقی هم زنید تا دانه‌های شکر کاملاً در تخم مرغ حل شوند و تخم مرغ بافت پفکی به خود گیرد.

مرحله چهارم: باترمیلک، پوره کدو حلوایی و کره را اضافه کنید

باترمیلک جایگزین، پوره کدو حلوایی و کره ذوب شده را به مخلوط تخم‌ مرغ اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا بافت کاملاً یکدستی به خود گیرد.

مرحله پنجم: مواد خشک را ترکیب و به مایه وافل اضافه کنید

در یک کاسه بزرگ، آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، زنجبیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

ترکیب مواد خشک را یک بار از الک رد کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته و مواد یک دست شوند.

مواد خشک الک شده را به تدریج به مخلوط مواد تر اضافه کنید و با دور کند همزن برقی مواد را با هم ترکیب کنید.

توجه کنید که بیش از حد هم نزنید تا وافل‌های نرم و پف‌داری حاصل شوند.

مرحله ششم: دستگاه وافل‌ساز را آماده کنید

وافل‌ساز را کمی با کره یا روغن چرب کنید و آن را روشن کنید تا کاملاً داغ شود.

منتظر بمانید تا دستگاه به خوبی داغ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کدو حلوایی سرخ شده

مرحله هفتم: وافل را بپزید

با کمک ملاقه از مایه وافل در مرکز صفحات دستگاه بریزید. نیازی نیست که مایه تا کناره‌ها بیاید، در زمان پخت مایه خود به خود پخش می‌شود.

دقت کنید که مقدار مایه را زیاد نریزید تا از سرریز شدن جلوگیری شود. درب دستگاه را به آرامی ببندید و اجازه دهید وافل به مدت ۴-۵ دقیقه بپزد تا زمانی که وافل پخته شده و رنگ طلایی‌تری پیدا کند.

مرحله هشتم: وافل را تزیین کنید

به آرامی وافل‌های پخته شده را از دستگاه جدا کنید و آن‌ها را در بشقاب سرو قرار دهید.

وافل‌ها را به دلخواه با تاپینگ‌های متنوعی مانند بستنی، خامه، مربا، میوه‌های تازه یا شربت افرا تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه وافل کدو حلوایی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه وافل کدو حلوایی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن وافل کدو حلوایی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

قبل از ریختن مایه، مطمئن شوید که دستگاه وافل‌ساز کاملاً داغ و آماده است.مقدار مایه را زیاد نریزید تا از پخش شدن و سرریز شدن جلوگیری شود.کره ذوب شده به نرمی و طعم وافل کمک می‌کند.تخم‌مرغ‌های دمای اتاق بهتر با مواد دیگر ترکیب می‌شوند.می‌توانید مقدار دارچین و زنجبیل را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. شیر پرچرب باعث می‌شود وافل‌های شما نرم‌تر و پف‌دارتر شوند.وافل‌ها را بیش از حد نپزید تا خشک نشوند.برای بهتر شدن طعم و عطر وافل از پوره کدو تازه و طبیعی استفاده کنید.مطمئن شوید که پوره کدو کاملاً یکنواخت و بدون توده باشد.اضافه کردن مغزهای خرد شده مانند گردو یا بادام می‌تواند طعم وافل را متنوع‌تر کند.الک کردن آرد و مواد خشک باعث می‌شود وافل‌های شما نرم‌تر و یکنواخت‌تر شوند.پس از اضافه کردن مواد خشک، فقط به اندازه کافی هم بزنید تا مایه یکنواخت شود.در رسپی اصلی این وافل با باترمیلک آماده می‌شود؛ اما اگر به باترمیلک دسترسی ندارید، از مخلوط شیر و آب لیمو ترش (طبق دستور بالا) استفاده کنید.بسته به ذائقه، می‌توانید مقدار شکر قهوه‌ای را تنظیم کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این وافل خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه وافل کدو حلوایی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!