جوک‌

طرز تهیه پودینگ با سس توت فرنگی؛ برای مهمانی با طعم عالی

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

15 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

پودینگ با سس توت ‌فرنگی یک دسر خوشمزه با ظاهر دل ‌فریب و طعمی لطیف و دلنشین است که می‌توانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه پودینگ با سس توت فرنگی و همه فوت‌وفن‌های درست کردن این دسر آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر ابتدا باید توت فرنگی‌های خرد شده را همراه با شکر و آبلیمو در قابلمه بریزید و برای چند دقیقه بجوشانید تا سس شما آماده شود.

شیر، شکر، آرد و نشاسته ذرت را همراه با تخم مرغ در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا پودینگ آماده شود.

در ادامه یک لایه بیسکویت خرد شده و بعد پودینگ را در قالب بریزید و دسر را در یخچال قرار دهید. قبل از سرو کردن دسر سس را به آن اضافه کنید.

می‌توانید این دسر را با آرد سمولینا نیز آماده کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پودینگ با سس توت فرنگی برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشیر4 پیمانهشکر1/4 پیمانهآرد2 قاشق غذاخورینشاسته ذرت2 قاشق غذاخوریتخم مرغ1 عددپودر نارگیل (اختیاری)2 قاشق غذاخوریوانیل1 قاشق چای‌خوریبیسکویت خرد شده1 پیمانه

مواد لازم برای سس توت ‌فرنگی

مواد لازممقدار مورد نیازتوت فرنگی تازه250 گرمشکر3 قاشق غذاخوریآب لیمو تازه1 قاشق غذاخوریوانیل1/2 قاشق چای‌خوری

مرحله اول: توت فرنگی‌ها را خرد کنید

برای شروع باید توت فرنگی‌ها را بشویید و کلاهک سبز رنگ آن‌ها را به دقت جدا کنید.

در ادامه توت فرنگی‌ها را به صورت ریز خرد یا میکس کنید.

برای یکدست شدن سس این دسر می‌توانید توت فرنگی‌ها را با گوشت کوب برقی میکس و بعد سس را آماده کنید.

مرحله دوم: سس توت فرنگی را آماده کنید

توت ‌فرنگی‌های خرد شده را در یک قابلمه متوسط بریزید.

شکر و آب لیمو ترش را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

زمانی که مواد شروع به جوشیدن کردند، شعله گاز را کم کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا سس توت فرنگی غلیظ شود.

برخی افراد برای افزایش غلظت این سس از مقداری نشاسته یا کمی ژلاتین نیز استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی توت فرنگی

مرحله سوم: سس را در یخچال قرار دهید

بعد از این که سس آماده شد، وانیل را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

در ادامه سس را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

مرحله چهارم: مواد پودینگ را ترکیب کنید

شیر، شکر، آرد و نشاسته ذرت را در قابلمه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا همه مواد کاملا حل شوند.

در ادامه تخم ‌مرغ را در یک کاسه جداگانه بشکنید و مقداری از مخلوط شیر را به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

در انتها همه مواد را در قابلمه بریزید و خوب ترکیب کنید.

مرحله پنجم: پودینگ را آماده کنید

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به ‌طور مداوم هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و به قوام مناسب برسد.

در پایان، وانیل و پودر نارگیل را اضافه و خوب با مواد پودینگ مخلوط کنید.

مرحله ششم: پودینگ را در ظرف بریزید

در این مرحله باید یک لایه بیسکویت خرد شده در ظرف‌های سرو بریزید.

در ادامه یک لایه پودینگ گرم اضافه کنید و بعد دوباره یک لایه بیسکویت و یک لایه پودینگ در ظرف‌ها بریزید.

به خاطر داشته باشید که لایه آخر این دسر باید پودینگ باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر توت فرنگی با بیسکویت

مرحله هفتم: پودینگ را سرو کنید

ظرف‌ها را برای حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا پودینگ کاملا سرد و سفت شود.

بعد از این که پودینگ خنک شد، سس توت فرنگی را روی آن‌ها بریزید و این دسر را با برش‌های توت فرنگی تازه و پودر نارگیل تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه پودینگ با سس توت فرنگی

پودینگ سمولینا با سس توت فرنگی

در این روش باید به جای آرد سفید و نشاسته از آرد سمولینا برای درست کردن پودینگ استفاده کنید. برای درست کردن این پودینگ می‌توانید از ترکیب آرد سمولینا، شکر، شیر، کره، پودر نارگیل و مقداری وانیل استفاده کنید. سایر مراحل درست کردن این دسر مثل روش قبل است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مگنولیا توت فرنگی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه پودینگ با سس توت فرنگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن پودینگ با سس توت فرنگی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این پودینگ می‌توانید از مقداری خامه نیز استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید مقداری پوره توت فرنگی نیز به دسر اضافه کنید.برای درست کردن سس این دسر باید از توت ‌فرنگی‌های تازه و رسیده استفاده کنید تا سس، طعم و رنگ بهتری داشته باشد.در زمان پخت پودینگ باید مواد را به‌ طور مداوم هم بزنید تا آرد و نشاسته گلوله نشود.استفاده از عصاره وانیل طبیعی یا دانه‌های وانیل، عطر و طعم بهتری به پودینگ می‌دهد.قبل از سرو کردن این دسر اجازه دهید پودینگ و سس کاملا سرد شوند تا بافت بهتری داشته باشند.می‌توانید از میوه‌های تازه، پودر نارگیل، شکلات رنده شده یا برگ نعناع برای تزئین این دسر استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای غلیظ شدن سس توت فرنگی از مقداری نشاسته استفاده می‌شود.می‌توانید این دسر را به صورت قالبی یا در ظروف تک نفره سرو کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پودر نارگیل برای مزه دار کردن یا تزیین این پودینگ استفاده کنید.به خاطر داشته باشید که پودینگ را تا زمانی که داغ است، روی بیسکویت و در ظرف سرو بریزید و بعد از این که به طور کامل سرد شد، سس توت فرنگی را به آن اضافه کنید.برای شیرین کردن این دسر می‌توانید به جای شکر از شیرعسلی استفاده کنید.اگر طعم توت فرنگی شما شیرین است، می‌توانید از مقدار شکر کمتری برای مزه دار کردن این دسر استفاده کنید.اگر به توت فرنگی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید برای درست کردن سس این دسر از توت فرنگی منجمد شده استفاده کنید.اضافه کردن آب لیمو ترش به سس این پودینگ اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.برای درست کردن پودینگ توت فرنگی با پودر آماده باید پودینگ را طبق دستورالعمل روی بسته بندی آماده کنید و بعد از این که دسر به طور کامل خنک شد، سس را روی آن بریزید.اضافه کردن بیسکویت به این پودینگ اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.برای تزیین پودینگ توت فرنگی می‌توانید از برش‌های توت فرنگی تازه و مقداری ترافل استفاده کنید.اگر دوست دارید رنگ پودینگ شما قرمز شود، می‌توانید از مقداری پوره توت فرنگی یا چند قطره رنگ قرمز خوراکی استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه پودینگ با سس توت فرنگی و همه فوت‌وفن های درست کردن این دسر اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این دسر را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!