جوک‌

طرز تهیه پیاز سوخاری به سبک رستورانی؛ خوشمزه و پفکی

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

پیاز سوخاری یکی از خوشمزه‌ترین انواع فست فود است که معمولا در کنار مرغ و قارچ سوخاری سرو می‌شود. شما می‌توانید از روش‌های مختلفی برای درست کردن پیاز سوخاری استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه پیاز سوخاری به ۱۲ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این پیش غذای خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن پیاز سوخاری با آرد و نشاسته ذرت ابتدا باید نشاسته ذرت، آرد و بیکینگ پودر را با آب یخ ترکیب کنید. سپس پیازها را به صورت حلقه‌ای خرد و به این خمیر آغشته کنید. حالا پیازها را در روغن داغ بیندازید و خوب سرخ کنید تا طلایی شوند.

برای درست کردن پیاز سوخاری می‌توانید از پودر سوخاری، ترکیب آرد سوخاری و دوغ، دلستر و همچنین تخم مرغ و آرد نیز استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید پیاز سوخاری را در فر، هواپز و بدون آرد سوخاری آماده کنید.

رسپی این پیش غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پیاز سوخاری با آرد و نشاسته ذرت برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازپیاز۱ عدد درشتآرد سفید۳ قاشق غذاخورینشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر۱/۲ قاشق مرباخوریآب۱/۴ لیوان

مرحله اول: خمیر سوخاری را آماده کنید

برای شروع باید آرد سفید، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را در یک کاسه بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.

سپس آب یخ را به این ترکیب اضافه کنید و در حدی که مواد ترکیب شوند، هم بزنید.

در این مرحله نباید مواد را بیش از حد هم بزنید، زیرا این کار موجب از بین رفتن خاصیت بیکینگ پودر می‌شود.

مرحله دوم: به مواد استراحت دهید

بعد از آماده کردن خمیر مخصوص سوخاری باید روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار دهید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: پیازها را خرد کنید

پیازها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. در ادامه پیازها را به ضخامت ۱ سانتی‌متر و به صورت حلقه‌ای برش دهید و بعد حلقه‌های پیاز را با دست جدا کنید.

مرحله چهارم: روغن را داغ کنید

ظرف خمیر را کنار دستتان قرار دهید. یک ماهیتابه گود یا یک شیر جوش را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید.

میزان روغن باید به اندازه‌ای باشد که پیازها کاملا در روغن شناور شوند. روغن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گل کلم سوخاری

مرحله پنجم: پیاز سوخاری را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه پیاز سوخاری پفکی باید پیازها را به نوبت به خمیر آغشته و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

زمانی که پیازها طلایی شدند و به خوبی پف کردند، می‌توانید آن‌ها را از روغن خارج کنید و روی توری فلزی یا دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

مرحله ششم: پیاز سوخاری را سرو کنید

بعد از این که همه پیازها سوخاری شدند، آن‌ها را در ظرف مورد نظر و در کنار دیگر فست فودها سرو کنید و از طعم این پیازهای ترد و خوشمزه با سس مورد علاقه‌تان لذت ببرید.

پیاز سوخاری با پیاز رنده شده

برای درست کردن پیاز سوخاری روش‌های مختلفی وجود دارد. در ادامه این بخش به بهترین روش‌های آماده کردن پیاز سوخاری ترد و خوشمزه خانگی اشاره شده است.

پیاز سوخاری با پیاز رنده شده

برای درست کردن پیاز سوخاری با پیاز رنده شده باید از ترکیب پیاز، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، تخم مرغ، آرد سوخاری و پنیر پیتزا استفاده کنید. در این روش ابتدا باید پیازها را رنده و از صافی رد کنید تا آب اضافه‌شان گرفته شود.

پیاز رنده شده را در یک ظرف بریزید و ادویه‌ها و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. مواد را در یک قیف پلاستیکی بریزید و بعد آن را به صورت حلقه‌های پیاز در سینی پایپ کنید.

در ادامه سینی را برای ۴ ساعت در فریزر بگذارید. در زمان سرخ کردن مواد را ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ و در مرحله بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ کنید تا پیاز سوخاری شما آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک زردک و سیب زمینی سوخاری تند

پیاز سوخاری بدون پودر سوخاری

برای درست کردن پیاز سوخاری بدون آرد سوخاری باید از ترکیب مقداری آرد نخودچی و آرد سفید استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید خودتان با استفاده از نان باگت یا نان تست خشک و آسیاب شده و مقداری ادویه نیز آرد سوخاری خانگی درست کنید.

پیاز سوخاری با پودر سوخاری

برای درست کردن پیاز سوخاری با پودر سوخاری می‌توانید از پودر سوخاری نارنجی درشت استفاده کنید. در این روش باید بعد از آغشته کردن پیازها در خمیر مخصوص، آن‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید و بعد در روغن فراوان سرخ کنید. این کار بافت ترد و ظاهر جذاب‌تری به پیاز سوخاری می‌بخشد.

پیاز سوخاری با پودر سوخاری

پیاز سوخاری با تخم مرغ و آرد

برای درست کردن این پیاز سوخاری باید پیازهای حلقه‌ای خرد شده را ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو کنید و بعد در آرد سفید مزه دار شده بغلتانید. در ادامه پیازها را در روغن داغ سرخ کنید تا سوخاری شوند.

پیاز سوخاری در فر

برای درست کردن پیاز سوخاری در فر باید پیازها را به روشی که گفته شد آماده کنید و بعد در سینی فر بچینید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید پیازها برای ۱۵ دقیقه سوخاری شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بادمجان سوخاری پنیری

پیاز سوخاری با دلستر

برای درست کردن پیاز سوخاری با دلستر باید مقداری آرد و نمک را با روغن و دلستر بدون طعم ترکیب کنید. مواد را هم بزنید و روی ظرف را برای یک ساعت بپوشانید.

۲ عدد سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و آنقدر بزنید تا سبک شود. حالا این سفیده‌ها را با خمیری که آماده کرده بودید، ترکیب کنید. پیازهای حلقه‌ای خرد شده را در خمیر قرار دهید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.

پیاز سوخاری پفکی در سرخ کن

برای سرخ کردن پیاز سوخاری در سرخ کن باید پیازها را به روشی که گفته شد در خمیر مخصوص بغلتانید. مقداری روغن در سرخ کن بریزید و آن را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در ادامه پیازها را با چنگال از داخل خمیر بردارید و در سرخ کن سرخ کنید.

پیاز سوخاری بدون نشاسته ذرت

پیاز سوخاری بدون نشاسته ذرت

در این روش باید پیازهای را ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد در آرد گندم بغلتانید. در ادامه دوباره پیازها را در تخم مرغ قرار دهید و در آرد سوخاری بغلتانید و در انتها در روغن داغ سرخ کنید تا آماده شوند.

پیاز سوخاری برای آش

برای درست کردن پیاز سوخاری مخصوص آش نیازی به استفاده از آرد و نشاسته نیست و می‌توانید پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در روغن فراوان سرخ کنید تا ترد و خوشرنگ شوند. سپس مقداری زردچوبه و ادویه کاری به پیاز داغ اضافه کنید و این پیاز سوخاری ترد را روی آش بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خیارشور سوخاری

پیاز سوخاری در سرخ کن بدون روغن

برای درست کردن پیاز سوخاری در هواپز باید پیازها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. در ادامه در یک ظرف آرد سفید مزه دار شده، در یک کاسه ترکیب دوغ و تخم مرغ هم زده و در یک کاسه مقداری پودر پانکو بریزید.

حالا پیاز ها را ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ و در ادامه در پودر پانکو غوطه‌ور کنید. همه پیازها را به همین روش آماده کنید و در سینی بچینید. سپس مقداری روغن زیتون روی ۲ طرف پیازها اسپری کنید.

پیازها را در هواپز بچینید و دمای دستگاه را برای ۱۱ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید پیازها سوخاری شوند.

پیاز سوخاری با آرد سفید و دوغ

پیاز سوخاری با آرد سفید و دوغ

برای درست کردن پیاز سوخاری با آرد سفید و دوغ باید از ترکیب پیاز، دوغ، پودر پیاز، آرد، پودر سیر، نمک و فلفل استفاده کنید. در این روش باید پیازهای حلقه‌ای را در یک ظرف بریزید و بعد دوغ را اضافه کنید.

حدود یک ساعت بعد آرد را در یک کاسه دیگر بریزید و با ادویه‌ها مخلوط کنید. حالا پیازها را از دوغ خارج و در آرد غوطه‌ور کنید و در روغن داغ بیندازید و خوب سرخ کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه پیاز سوخاری

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن پیاز سوخاری اشاره شده است، با ما همراه باشید.

در صورت تمایل می‌توانید پیاز سوخاری با پیاز رنده شده را در فر یا هواپز نیز آماده کنید.برای مزه دار کردن پیاز سوخاری می‌توانید از ترکیب پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن، زیره و زردچوبه استفاده کنید.می‌توانید پیاز سوخاری را در کنار انواع غذاها مثل همبرگر، انواع ساندویچ، سالاد، مرغ سوخاری و انواع فست فود سرو کنید.در زمان سرخ کردن پیاز سوخاری نباید شعله گاز را زیاد کنید، زیرا روی پیازها تیره می‌شود و داخل آن خام باقی می‌ماند.اضافه کردن مقداری بیکینگ پودر به خمیر پیاز سوخاری، موجب پفکی شدن بافت آن می‌شود.برای خوشرنگ شدن پیاز سوخاری می‌توانید از مقداری زردچوبه و پودر پاپریکا استفاده کنید.برای درست کردن پیاز سوخاری، ضخامت پیازها باید حدود ۱ تا ۱/۵ سانتی‌متر باشد.به منظور مزه دار کردن پیاز سوخاری می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری جعفری خشک شده برای مزه دار کردن پیاز سوخاری استفاده کنید.پیشنهاد می‌شود پیاز سوخاری را با سس تارتار خانگی میل کنید.پیاز سوخاری کالری زیادی دارد، به هیچ عنوان در مصرف آن زیاده روی نکنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه پیاز سوخاری و همه فوت‌وفن های درست کردن این پیش غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن پیاز سوخاری را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!