جوک‌

طرز تهیه چیزکیک خرما؛ دسری پرطرفدار و مقوی

مناسب برای

3-4 نفر

زمان آماده‌سازی

6-7 ساعت

چیزکیک خرما یکی از دسرهای خوشمزه، مقوی و پرطرفداری است که می‌توانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از میل کردن طعم این دسر جذاب غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه چیزکیک خرما را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن چیزکیک خرما ابتدا بیسکویت‌ها را پودر و با کره و عسل ترکیب کنید تا لایه کراست آماده شود. این مخلوط را در قالب کمربندی پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

سپس خرما را پوره کنید و با پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، شکر، وانیل و ژلاتین حل‌ شده ترکیب کنید. این مخلوط را روی لایه بیسکویتی بریزید و صاف کنید، سپس قالب را به یخچال منتقل کنید تا دسر کاملاً ببندد.

بعد از چند ساعت، چیزکیک خوشمزه شما آماده سرو است. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای چیزکیک خرما برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبیسکویت پتی بور۱ بستهکره۲ قاشق غذاخوریوانیل۱ قاشق چای‌خوریعسل۱ قاشق غذاخوریخامه صبحانه۲۰۰ گرمشکر۱/۲ پیمانهپنیر خامه‌ای۲۰۰ گرمخرما۳/۴ پیمانهپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریآب سرد۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: کراست را آماده کنید

بیسکویت‌های پتی بور را داخل غذاساز یا میکسر بریزید و کاملاً پودر کنید. اگر خرد کن در دسترس ندارید بیسکویت‌ها را در زیپ کیپ بریزید و با گوشتکوب آن‌ها را پودر کنید.

پودر بیسکویت را در کاسه مناسبی بریزید. کره را روی بخار کتری ذوب و به پودر بیسکویت درون کاسه اضافه کنید.

در همین مرحله عسل را نیز اضافه و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا بافت کاملاً یکدستی به خود بگیرد.

کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بگذارید و مواد را در قالب بریزید با دست یا پشت قاشق فشار دهید تا سطح آن یکدست شود.

قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا لایه بیسکویتی کاملاً سفت شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای خرما

مرحله دوم: خرما را آماده کنید

هسته خرماها را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید. خرماها را به خوبی پوره کنید.

برای راحت‌تر میکس شدن خرما می‌توانید در این مرحله چند قاشق آب جوش به خرماها اضافه کنید تا بافت پوره خرما لطیف‌تر شود.

مرحله سوم: پودر ژلاتین را آماده کنید

پودر ژلاتین را در کاسه کوچکی بریزید و با آب سرد مخلوط کنید.

سپس کاسه را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین کاملاً حل و شفاف شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: پنیر، خامه و شکر را با هم ترکیب کنید

پنیر خامه‌ای، شکر و خامه صبحانه را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی با دور تند ۳-۵ دقیقه‌ای هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی به خود بگیرند.

مرحله پنجم: لایه پنیری را آماده کنید

وانیل و پوره خرما را به ترکیب مواد درون کاسه اضافه کنید.

ژلاتین بنماری شده را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد کاملاً ترکیب و یکدست شود.

مرحله ششم: لایه پنیری را روی کراست بریزید

قالب را از فریزر خارج کنید و مایه پنیری را روی لایه کراست بریزید. با لیسک سطح آن را صاف کنید تا لایه‌ای یکدست داشته باشید.

مجدد قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک قهوه و شکلات

مرحله هفتم: چیزکیک خرما را تزیین و سرو کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده قالب را از یخچال خارج کنید و به آرامی آن را باز کنید.

دسر را روی ظرف سرو قرار دهید و روی آن را با تکه‌های خرما، خلال پسته یا شکلات رنده‌ شده تزیین کنید.

سپس با چاقوی تیز برش بزنید و همراه با چای یا قهوه میل کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه چیزکیک خرما

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه چیزکیک خرما

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت چیزکیک خرما اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای داشتن یک چیزکیک حرفه‌ای، ابتدا تمام مواد یخچالی را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا هم‌دمای محیط شوند.از خرمای نرم مثل خرمای مضافتی یا پیارم استفاده کنید تا پوره‌ای لطیف داشته باشید.اگر می‌خواهید طعم خرما بیشتر حس شود، مقدار خرما را افزایش دهید.استفاده از چاقوی گرم برای برش زدن، باعث برش‌های صاف‌تر و تمیزتر می‌شود.به جای بیسکویت پتی بور، از بیسکویت دایجستیو نیز می‌توان استفاده کرد.اگر عجله دارید، می‌توانید چیزکیک را ۲ ساعت در فریزر بگذارید تا سریع‌تر ببندد.برای ژلاتین، حتماً آن را روی حرارت غیرمستقیم حل کنید تا گلوله نشود.اگر طعم دارچین را دوست دارید، مقدار کمی به کراست اضافه کنید.برای داشتن بافتی سبک‌تر، می‌توانید از خامه فرم‌گرفته قنادی به جای خامه صبحانه استفاده کنید.اگر طعم وانیل را دوست ندارید، می‌توانید از اسانس هل یا گلاب استفاده کنید.استفاده از عسل به جای شکر، طعم طبیعی‌تری به دسر می‌دهد.برای تزیین می‌توانید از پودر نارگیل یا کنجد نیز استفاده کنید.برای جلوگیری از چسبندگی کراست، می‌توانید مقدار کمی روغن به کاغذ روغنی بزنید.قبل از سرو، ۱۰ دقیقه چیزکیک را در دمای محیط قرار دهید تا راحت‌تر برش بخورد.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه چیزکیک خرما از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!