جوک‌

طرز تهیه چیزکیک زعفرانی خوشمزه + نکات و فوت و فن‌ها

مناسب برای

5-6 نفر

زمان آماده‌سازی

7-8 ساعت

چیزکیک یکی از محبوب‌ترین دسرها در سراسر جهان است که به روش‌های بسیار مختلفی آماده می‌شود. این دسر جذاب طعم‌های بسیار متنوعی دارد که در این میان چیز کیک زعفرانی یکی از محبوب‌ترین و پرطرف‌دارترین نوع چیز کیک است که نه تنها طعم عالی دارد؛ بلکه رنگ زیبای زعفران هم باعث جذابیت بیشتر آن می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه چیز کیک زعفرانی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی چیزکیک زعفرانی، ابتدا بیسکویت‌ها را خرد کنید و با کره ذوب‌شده مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب کمربندی فشرده کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس پودر ژلاتین را بن ماری کنید و به مایه پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه و وانیل اضافه کنید. پس از مخلوط کردن پودر قند و ژلاتین، زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید. مایه پنیری را روی لایه بیسکویت بریزید و دوباره قالب را برای ۴ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید. در نهایت، چیزکیک را تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای تهیه چیزکیک زعفرانی

بیسکویت ساده ۲۰۰ گرمکره ۱۰۰ گرمخامه صبحانه ۲۰۰ گرمپنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرمپودر قند ۴ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوریآب ½ پیمانهوانیل ¼ قاشق چایخوریزعفران دم کرده به مقدار لازم

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله اول: بیسکویت‌ها را آماده کنید

بیسکویت‌ها را در خردکن، غذاساز یا مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا کاملاً پودر شوند. می‌توانید بیسکویت‌ها را در زیپ کیپ بریزید  و با گوشکوب  آن‌ها را به خوبی پودر و له کنید.
بیسکویت‌های پودر شده را در کاسه بزرگی بریزید.

بیشتر بخوانید: ساده‌ترین و آسان‌ترین آموزش بیسکوئیت شکلاتی

مرحله دوم: کره را اضافه کنید

کره را روی بخار کتری ذوب کنید. سپس کره ذوب شده را به مواد بیسکویت اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب به صورت خرده نان در آید.

مرحله سوم: مواد را در قالب بریزید

کف قالب کمربندی خود را با سلفون بپوشانید. سپس مواد کراست بیسکویت را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق به خوبی فشرده کنید تا منسجم شود. قالب را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.

مرحله چهارم: پودر ژلاتین را آماده کنید

پودر ژلاتین را به همراه آب در یک کاسه بریزید و اجازه دهید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس آن را روی بخار کتری بنماری کنید تا ژلاتین کاملاً حل شود.

مرحله پنجم: خامه صبحانه، پنیر خامه‌ای و وانیل را با هم ترکیب کنید

توجه داشته باشید که مواد چیزکیک باید به دمای محیط رسیده باشند تا پس از اضافه کردن ژلاتین، مایه لخته نشود. حالا قالب را از یخچال بیرون بیاورید.
خامه صبحانه، پنیر خامه‌ای و وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا یکدست و کرمی شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله ششم: پودر قند و ژلاتین را اضافه کنید

پودر قند را الک و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
ژلاتین حل شده را به مایه پنیری اضافه و با دور تند همزن آن را مخلوط کنید تا کاملاً در مایه پنیری پخش شود.

مرحله هفتم: محلول زعفران را اضافه کنید

سپس زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و طعم یکدست شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه‌ موس زعفرانی برای عصرانه+ نکات و فوت‌وفن ها

مرحله هشتم: قالب را در یخچال بگذارید

مایه پنیری را روی لایه کراست بیسکویت بریزید و با لیسک یا قاشق مرطوب سطح آن را صاف کنید. حالا قالب را دوباره در یخچال قرار دهید تا چیزکیک حداقل ۴ تا ۶ ساعت سفت شود.

مرحله نهم: چیز کیک را تزیین و سرو کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده چیز کیک را در ظرف سرو برگردانید و به دلخواه با دانه‌های انار، گلبرگ‌های گل محمدی، خلال یا پودر پسته تزیین و سرو کنید.

 

طرز تهیه چیز کیک زعفرانی با پایه‌ی کیک

 

مواد لازم برای کیک

تخم‌مرغ۳ عددشکرنصف لیوانوانیلنوک قاشق چای‌خوریشکلات ذوب شده۵۰ گرمشیرنصف لیوانروغن مایعنصف لیوانآردیک و نیم لیوانپودر کاکائو۲ قاشق غذاخوریبکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای لایه‌ی زعفرانی

پنیر ماسکارپونه۲۰۰ گرمخامه صبحانه۲۰۰ گرمشکرنصف لیوانشیریک‌چهارم لیوانپودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوریآب سردنصف لیوانزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوریگلاب۱ قاشق غذاخوری

برای آماده سازی چیز کیک زعفرانی، ابتدا تخم‌مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شکلات ذوب شده، شیر و روغن مایع را به آن اضافه کنید. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و مواد را با هم ترکیب کنید. این مخلوط را داخل قالب چرب شده بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

برای لایه زعفرانی، پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه را با شکر و شیر مخلوط کنید، پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید. سپس زعفران دم کرده و گلاب را به مواد اضافه کنید و در نهایت ژلاتین را به مخلوط کنید. این لایه را روی پایه کیک بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه چیزکیک زعفرانی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن چیزکیک زعفرانی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اجازه دهید تا لایه بیسکویت کاملاً فشرده شود تا پایه چیزکیک محکم و سفت باشد.قالب کمربندی باعث می‌شود تا چیزکیک راحت‌تر از قالب خارج شود.چیزکیک زعفرانی باید حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار گیرد تا سفت شود.از زعفران به مقدار مناسب استفاده کنید تا طعم آن غالب نشود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این چیزکیک زعفرانی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه چیزکیک زعفرانی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!