طرز تهیه کلوچه توت فرنگی با طعمی متفاوت
مناسب برای
5-6 نفر
زمان آمادهسازی
25-35 دقیقه
زمان پخت
12-15 دقیقه
کلوچه توت فرنگی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین طعمهای کلوچه میوهای است که میتوانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید. این کلوچه بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و انتخاب مناسبی برای پذیرایی در مراسم و دورهمیهایتان است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کلوچه توت فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی کلوچه توت فرنگی ابتدا کره و شکر را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس تخممرغ و گلاب را اضافه کنید. آرد را که از قبل الک کردهاید در چند مرحله به مواد بیفزایید.
بعد از آن بیکینگ پودر و پنیر خامهای را اضافه و در نهایت، توت فرنگیهای تازه و نگینی خرد شده را به خمیر کلوچه اضافه کنید. خمیر را به کمک قاشق در سینی فر بریزید و در فر داغ بپزید.
رسپی این کلوچه خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کلوچه توت فرنگی برای ۶ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازتوت فرنگی خرد شده۲ پیمانهآرد سفید۲ پیمانهتخم مرغ۲ عددکره۱۰۰ گرمشکر۱ پیمانهپنیر خامهای۲۰۰ گرمبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریگلاب (به دلخواه)۱ قاشق غذاخوری
مرحله اول: کره و شکر را با هم ترکیب کنید
کره هم دمای محیط را در کاسه بزرگی بریزید.
شکر را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی مواد را ۴-۶ دقیقهای هم بزنید تا مواد کاملاً پوک، کرمی و یکدست شود.
این مرحله برای لطافت نهایی کلوچه بسیار مهم است.
مرحله دوم: تخممرغ و گلاب را اضافه کنید
در این مرحله تخممرغها را دانهدانه به ترکیب کره و شکر اضافه کنید و پس از هر بار افزودن، خوب هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
سپس گلاب را به مواد اضافه و ترکیب کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگی با توت فرنگی تازه
مرحله سوم: مواد خشک را اضافه کنید
آرد سفید و بیکینگپودر را در ظرف جداگانهای با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید.
مواد خشک را کم کم به مایه کلوچه اضافه و با لیسک هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: پنیر خامهای را اضافه کنید
پنیر خامهای را کم کم به مایه کلوچه اضافه و با لیسک خمیر را هم بزنید تا پنیر به خورد مواد برود و خمیر نهایی شما بافتی نرم و لطیف به خود بگیرد.
مرحله پنجم: توت فرنگی را اضافه کنید
توت فرنگیها را پس از شستن با کمک دستمال نخی آشپزخانهای خشک کنید. سپس کلاهک سبز آنها را جدا سازید و توت فرنگیها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
توت فرنگیهای خرد شده را به مایه کلوچه اضافه و مواد را با هم ترکیب کنید.
توجه داشته باشید که در این مرحله مواد را خیلی زیاد هم نزنید تا بافت میوه له نشود و شکل خود را حفظ کند.
مرحله ششم: فر و سینی فر را آماده کنید
فر برقی یا گازیتان را روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید.
از پیش گرم کردن فر تاثیر مثبتی در کیفیت کلوچههای شما دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی پستهای خانگی
مرحله هفتم: کلوچهها را بپزید
از مایه کلوچه با قاشق بردارید و کمی در دست آن را به شکل دایره تبدیل کنید. کلوچهها را با کمی فاصله روی سینی فر بچینید.
سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه کلوچهها را بپزید.
زمانی که لبههای کلوچه کمی طلایی شد، یعنی آمادهاند. برای گرفتن رنگ روی آنها، میتوانید در پایان چند دقیقه گریل فر را روشن کنید.
مرحله هشتم: کلوچهها را سرو کنید
زمان دهید تا کلوچهها به خوبی خنک شوند. سپس کلوچهها را در ظرف سرو بچینید.
در کنار فنجانی چای یا قهوه کلوچههای جذابتان را سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کلوچه توت فرنگی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کلوچه توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
خمیر را زیاد ورز ندهید تا کلوچه خشک نشود.اگر دوست دارید کلوچهتان کمی ترد باشد، کمی آرد ذرت به آرد اصلی اضافه کنید.در صورت تمایل میتوانید به خمیر مقداری پوست لیمو یا پرتقال رنده شده اضافه کنید.از توت فرنگی یخزده استفاده نکنید؛ چون آب میاندازد و بافت کلوچه را خراب میکند.کلوچهها را در ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشوند.از آرد مخصوص کیک و شیرینی استفاده کنید تا بافت نهایی لطیفتر باشد.استفاده از توت فرنگی تازه و سفت باعث میشود در فر آب نیندازد و خمیر را خیس نکند.کره را حتماً از قبل در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.آرد را حتماً چندبار الک کنید تا خمیر سبکتر شود.مقدار شکر را میتوانید بسته به میزان شیرینی توت فرنگی کم یا زیاد کنید.پنیر خامهای را با دمای محیط استفاده کنید تا راحتتر مخلوط شود.در صورت تمایل میتوانید کمی گردوی خرد شده به خمیر اضافه کنید.کلوچهها را پس از پخت روی توری فلزی قرار دهید تا بخار نکنند.استفاده از چیپس شکلات سفید کنار توت فرنگی طعمی فوقالعاده خلق میکند.بین چیدن خمیرها در سینی، حتماً فاصله بگذارید؛ چون در فر پف میکنند.قبل از پخت، میتوانید کمی شکر روی کلوچهها بپاشید تا براق شوند.میتوانید بخشی از آرد را با آرد بادام یا آرد جو دوسر جایگزین کنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کلوچه خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کلوچه توت فرنگی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.