طرز تهیه کوکو ویرمونی گیلانی+ نکات؛ ناهار ساده و خوشمزه
مناسب برای
5 نفر
زمان آماده سازی
1 ساعت
کوکو ویرمونی یکی از غذاهای محلی و خوشمزه گیلانی است که عطر و طعم بینظیری دارد. این کوکوی لذیذ با سبزیهای تازه محلی، تخممرغ و ادویههای معطر درست شده و در کنار نان یا برنج سرو میشود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوکو ویرمونی گیلانی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش پخت
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید، سپس سیبزمینی پخته و خنک را رنده کنید. سیبزمینی، پیاز، برنج پخته، سبزی کوکو، تخممرغ و ادویهها را مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
در ماهیتابهای با روغن داغ، مواد کوکو را فرم داده و با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. کوکو ویرمونی را با نان تازه یا برنج سرو کنید.
رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کوکو ویرمونی برای ۵ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازسیب زمینی آب پز۲ عدد بزرگپیاز۱ عدد بزرگبرنج پخته شده۱ پیمانهسبزیجات مخصوص کوکو۱۵۰ گرمتخم مرغ۴ عددنمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازمروغنبه میزان لازم
طرز تهیه کوکو ویرمونی
مدت زمان آمادهسازی: تقریبا ۲ ساعتمناسب برای: ۴ تا ۵ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: پیاز را رنده کنید
ابتدا پیاز را رنده کنید و آب اضافی پیاز را با دست بگیرید تا کوکو آبکی و شل نشود.
مرحله دوم: سیب زمینی را آماده کنید
سیبزمینیهای پخته و خنک شده را خیلی ریز رنده کنید.
مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید
سیبزمینی رنده شده را به پیاز اضافه کنید. سپس برنج پخته، سبزیهای کوکو و تخممرغها را به مواد اضافه کنید.
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد اضافه کنید. همه مواد را با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی
مرحله چهارم: کوکو را سرخ کنید
در یک ماهیتابه نچسب مقدار کافی روغن بریزید و ماهیتابه را روی گاز گذاشته و صبر کنید تا روغن داغ شود.
مواد کوکو را (به شکل دلخواه) فرم دهید و داخل روغن سرخ کنید. حرارت باید متوسط باشد تا کوکو کمکم سرخ شود و نسوزد.
وقتی یک طرف کوکو طلایی و سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر سرخ شود.
مرحله پنجم: کوکو را سرو کنید
وقتی هر دو طرف کوکو طلایی و برشته شد، آن را بردارید و با دستمال روغن اضافی آن را بگیرید.
میتوانید آن را با پیاز، فلفل و سبزیجات تزیین کنید و همراه یا برنج سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو برگ کرفس
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کوکو ویرمونی گیلانی
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کوکو ویرمونی گیلانی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
از سبزیهای معطر و تازه استفاده کنید، چون باعث عطر و طعم بینظیر کوکو میشود.اگر مواد کوکو شل بود، کمی آرد به آن اضافه کنید.حتماً روغن را قبل از ریختن مواد کوکو داغ کنید تا کوکو به ماهیتابه نچسبد.هنگام سرخ کردن، حرارت گاز باید متوسط باشد تا داخل کوکو کامل بپزد.هنگام برگرداندن کوکو، از کفگیر بزرگ استفاده کنید تا تکهتکه نشود.اضافه کردن کمی زعفران دمکرده یا آبلیمو به مواد کوکو، میتواند بوی ناخوشایند تخممرغ را از بین ببرد.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا، طرز تهیه کوکو ویرمونی گیلانی را آموزش دادیم. امیدواریم طبق دستور پخت، آن را درست کرده و از طعم بینظیر آن لذت برده باشید. اگر شما برای خوشمزهتر شدن این غذا، از نکات و ترفندهای دیگری استفاده کردهاید، در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایدههای جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.