جوک‌

طرز تهیه کوکی تویکس برای عید نوروز؛ با طعمی متفاوت

مناسب برای

5-6 نفر

زمان آماده‌سازی

2-3 ساعت

زمان پخت

12-15 دقیقه

جالب است بدانید کوکی تویکس الهام گرفته از شکلات تویکس است که اصالتاً متعلق به شرکت مارس در کشور انگلستان است. شما به راحتی و با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترسی می‌توانید این کوکی‌های جذاب و خوشمزه را برای عید آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوکی تویکس را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی کوکی تویکس، ابتدا یک خمیر کره‌ای لطیف درست کنید و آن را قالب بزنید. سپس در فر بپزید تا بیسکویت‌های ترد و خوش‌عطر آماده شوند.

بعد از خنک شدن، روی هر کوکی را با لایه‌ای از کارامل خانگی یا تافی آب‌ شده بپوشانید و در نهایت یک روکش شکلاتی براق و خوشمزه به آن اضافه کنید.

رسپی این شیرینی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوکی تویکس برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکره۱۵۰ گرمآرد شیرینی‌پزی۲۰۰ گرمپودر قند۶۰ گرمزرده تخم مرغ۱ عددوانیل۱/۴ قاشق چای‌خوریتافی کاراملی۲۰۰ گرمخامه صبحانه۳ قاشق غذاخوریشکلات شیری یا تلخ۲۰۰ گرمروغن مایع۱ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: کره و پودر قند را با هم ترکیب کنید

پودر قند را الک کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود. پودر قند را در کاسه بزرگی بریزید و کره هم دمای محیط را به آن اضافه کنید.

ابتدا با دور کند همزن برقی مواد را با هم ترکیب کنید، سپس با دور تند ۳-۵ دقیقه‌ای هم بزنید تا پودر قند و کره به خوبی با هم ترکیب شوند و مواد بافت کاملاً پفکی به خود بگیرد.

مرحله دوم: زرده و وانیل را اضافه کنید

زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله سوم: آرد را اضافه کنید

آرد سفید را ۲-۳ بار الک کنید تا بافت شیرینی شما ترد و لطیف شود. آرد سفید را کم‌کم به مواد درون کاسه اضافه و همزن را خاموش کنید.

با لیسک مواد را هم بزنید. سپس با نوک انگشتان خمیر را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید.

در نهایت، خمیر را بدون ورز دادن زیاد جمع کنید تا لطیف و یکدست شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی میوه خشک

مرحله چهارم: خمیر را در یخچال بگذارید

خمیر را داخل نایلون فریزری بگذارید، کمی با دست سطح آن را صاف کنید و درب کیسه را ببندید.

خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله پنجم: فر و سینی فر را آماده کنید

فر برقی یا گازی تان را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله ششم: خمیر را قالب بزنید

بعد از استراحت، خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت چند میلی‌متر باز کنید. سپس با کاتر دلخواه قالب بزنید.

اگر قالب در دسترس ندارید، می‌توانید با کمک لیوان یا فنجان خمیر را به شکل گرد برش بزنید.

خمیرهای قالب زده شده را با کمی فاصله روی سینی فر در کنار هم بچینید.

مرحله هفتم: شیرینی‌ها را بپزید

سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه شیرینی‌ها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند.

مرحله هشتم: کارامل را آماده کنید

تافی کاراملی را در کاسه مناسبی بریزید و کاسه را روی حرارت غیرمستقیم (بن‌ماری) قرار دهید تا تافی‌ها کمی نرم شود.

سپس خامه صبحانه را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

سپس حرارت را خاموش کنید و با قاشق مقداری از کارامل آماده شده را روی هر کوکی بریزید و اجازه دهید کمی سفت شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی رژیمی با سیب و تخم مرغ

مرحله نهم: شکلات را اضافه کنید

شکلات شیری یا تلخ را همراه با یک قاشق چای‌خوری روغن مایع روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید تا یکدست و براق شود.

با قاشق از شکلات به مقدار دلخواه روی شیرینی‌ها بریزید یا کوکی‌های کاراملی را داخل شکلات آب‌شده فرو ببرید.

سپس آن‌ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات کاملاً بسته شود.

مرحله دهم: شیرینی تویکس را سرو کنید

شیرینی‌های جذاب و خوشمزه تویکس شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند.

شیرینی‌ها را در ظرف سرو بچینید و در کنار فنجانی چایی یا قهوه نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوکی تویکس

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوکی تویکس

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کوکی تویکس اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اگر شکلات شما سفت شد، یک قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید.برای ظاهری جذاب‌تر، می‌توانید روی کوکی‌ها شکلات سفید رنده شده یا پودر پسته بپاشید.پودر قند را قبل از استفاده الک کنید تا بافت خمیر یکدست باشد.از شکلات با درصد کاکائو بالا برای روکش استفاده کنید تا تعادل طعمی خوبی داشته باشد.در صورت تمایل می‌توانید داخل خمیر پودر بادام یا گردو اضافه کنید.خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد و بافت لطیفی داشته باشد.برای طعم بهتر، مقداری نمک دریایی روی کارامل بپاشید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کوکی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه کوکی تویکس از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!