طرز تهیه کیک ردولوت (مخملی قرمز)؛ ویژه ولنتاین
مناسب برای
6-8 نفر
زمان آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
40 تا 50 دقیقه
کیک ردولوت یا کیک قرمز مخملی، یکی از جذابترین و زیباترین کیکهای عاشقانه است که به راحتی میتوان آن را در خانه برای ولنتاین درست کرد. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه کیک ردولوت را با خامه و کرم پنیری برایتان شرح دهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این کیک باید ابتدا شیر گرم شده را با سرکه مخلوط کرده و کنار بگذارید. سپس آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. تخممرغ، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا حجیم شود.
در ادامه باترمیلک، روغن، پودر کاکائو و رنگ خوراکی را به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را هم به مواد تر اضافه کرده و هم بزنید. سپس مایه کیک را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده بپزید.
کیک پخته شده را خنک کرده و با خامه و پودر کیک تزیین کنید. برای درست کردن این کیک میتوانید به جای خامه از کرم پنیری هم استفاده کنید. رسپی این کیک جذاب را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک ردولوت برای ۸ نفر
مواد لازممقدار مورد نیاز تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید قنادی۲/۵ پیمانه شکر ۱/۵ پیمانهروغن مایع۱ دوم پیمانهباترمیلک۱ پیمانهپودر کاکائو۱ قاشق چایخوریوانیل۱ چهارم قاشق چایخوری سرکه سفید۱ قاشق مرباخوریبیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری سر پررنگ قرمز خوراکیبه مقدار لازم
مرحله اول: باتر میلک را آماده کنید
برای درست کردن باتر میلک یک لیوان شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود اما نجوشد؛ در حد گرم شدن کافی است.
سپس یک قاشق مرباخوری سرکه سفید به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
باتر میلک برای حفظ رطوبت کیک استفاده میشود و نتیجهای عالی در بافت و طعم کیک دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک لبو
مرحله دوم: مایه کیک را آماده کنید
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده، سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغها و وانیل را مخلوط کرده و به مدت دو دقیقه با همزن هم بزنید و بعد شکر را اضافه کنید.
ترکیب فوق را پنج دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم دو برابری پیدا کند.
سپس باتر میلکی که هنوز ولرم است را اضافه کنید و چند ثانیه در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید و بعد روغن را اضافه کنید.
مایه کیک را چند ثانیه دیگر با همزن هم بزنید و بعد پودر کاکائوی الک شده و سرکه را اضافه کنید. در ادامه رنگ خوراکی را هم اضافه و مخلوط کنید.
در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر را در سه مرحله اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید تا کاملا یکدست شود و گلوله آردی داخل آن نباشد.
مرحله سوم: مایه کیک را داخل قالب بریزید
اگر از قالب ساده گرد استفاده میکنید، کف قالب کاغذ روغنی بگذارید و کنارههای قالب را کاملا چرب کنید.
از مایه کیک داخل قالب بریزید تا دو سوم قالب پر شود. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ قرار دهید.
پخت کیک حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه زمان میبرد، اما در فرهای مختلف متفاوت است؛ بنابراین یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است و میتوانید از فر خارج کنید.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: کیک را برش بزنید
اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شود و بعد از قالب درآورید. کاغذ روغنی کف کیک را جدا کنید.
سپس کیک را به کمک چاقو از وسط برش بزنید، قسمت پف کرده قلهای کیک را هم جدا کنید و کنار بگذارید. (برای تزیین استفاده میشود)
مرحله پنجم: کیک را خامه کشی کنید
خامه شیرین شده را فرم دهید و داخل قیف بریزید. سپس روی لایه اول کیک را با خامه بپوشانید.
میتوانید به صورت ساده خامه کشی کنید یا اینکه با کمک قیف روی سطح کیک پایپ کنید.
بعد لایه بعدی را روی لایه اول بگذارید و دوباره روی آن خامه بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی ردولوت با کرم پنیری
مرحله ششم: کیک را تزیین و سرو کنید
اکنون قسمت قلهای کیک را که جدا کرده بودید، پودر کنید. پودرها را برای تزیین روی خامه بپاشید.
تزیین کیک کاملا سلیقهای است. میتوانید خامه روی کیک را ساده نگه دارید یا فقط کمی پودر کیک قرمز بپاشید یا کلا روی خامه را با پودر کیک بپوشانید.
در صورت دلخواه میتوانید کنار کیک هم خامه بکشید یا ساده نگه دارید یا با پودر کیک ردولوت بپوشانید تا زیباتر شود.
در ادامه میتوانید فیلم کیک ردولوت را مشاهده کنید.
کیک ردولوت با کرم پنیری
برای درست کردن کیک ردولوت میتوانید به جای خامه از کرم پنیری استفاده کنید. برای این کار باید طبق مراحل بالا پیش بروید و فقط کرم پنیری را جایگزین خامه کنید.
برای آماده سازی کرم پنیری به ۳۰۰ گرم پنیر خامهای بدون نمک (ماسکارپونه)، ۴۰۰ گرم پودر قند الک شده و ۱۷۵ گرم کره نیاز دارید. پس ابتدا کره را به چند تکه تقسیم کنید و با همزن به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.
بعد پودر قند را در سه مرحله به کره اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا جایی که کاملا یکدست شود و پودر قند داخل کره حل شود. سپس نصف پنیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در ادامه نصف دیگر پنیر را اضافه کنید و با همزن به مدت چند دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و سفت شود. حال به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود؛ از این کرم پنیری میتوانید بین لایههای کیک استفاده کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک ردولوت
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک ردولوت اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای اندازهگیری هم از پیمانه اندازهگیری و هم از لیوان دستهدار فرانسوی میتوانید استفاده کنید.برای باترمیلک بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.مواد اولیه باید به دمای محیط رسیده باشند.بهتر است که از رنگ قرمز پررنگ برای کیک استفاده کنید تا مقدار کمتری استفاده شود.سرکه استفاده شده در کیک ردولوت تاثیری در طعم نهایی کیک ایجاد نمیکند و برای خوشرنگ شدن رنگ قرمز کیک و بافت آن استفاده میشود.اگر با تقسیم کردن لایههای کیک مشکل دارید، میتوانید مواد را داخل دو یا سه قالب یک سایز بریزید و داخل فر بگذارید تا بپزد.بهتر است برای درست کردن این کیک از پودر کاکائوی تیره رنگ و کاکائوی ترک استفاده نکنید؛ چون ممکن است رنگ کیکتان را خراب کند.به جای خامه میتوانید از کرم پنیری بین لایههای کیک استفاده کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا طرز تهیه کیک خوشمزه و خوشرنگ ردولوت را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این کیک جذاب را برای ولنتاین آماده کنید و از طعم و ظاهر آن نهایت لذت را ببرید.