جوک‌

طرز تهیه گراتن گل کلم؛ غذای پرطرفدار فرانسوی

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

30 دقیقه

زمان پخت

30 دقیقه

گراتن گل کلم یک غذای محبوب فرانسوی است که برای درست کردن آن از گل کلم و ترکیبات مختلف همراه با پنیر و سس بشامل استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه گراتن گل کلم به ۶ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این غذای خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این گراتن باید گل کلم را بشویید و آب پز کنید. برای درست کردن سس باید کره و آرد را با مقداری شیر، ادویه و پنیر پیتزا ترکیب کنید و بعد این ترکیب را روی کلم‌ها بریزید.

مواد را در ظرف مناسب بریزید و بعد روی آن‌ها را با پودر نان خشک و پنیر پیتزا بپوشانید. گراتن را در فر بگذارید تا آماده شود. می‌توانید این گراتن را با قارچ، سیب زمینی، سبزیجات، مرغ و بادمجان نیز آماده کنید.

رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای گراتن گل کلم با سس بشامل برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازگل کلم۵۰۰ گرمکره۳۰ گرمپنیر پارمزان۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد۲ قاشق غذاخوریشیر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارپنیر پیتزا یا پنیر چدار۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمجوز هندیبه مقدار لازمپودر نان خشک۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مرحله اول: گلم کلم را بپزید

برای شروع باید گل کلم را بشویید و خوب آبکشی کنید. سپس آن را به صورت درشت خرد کنید.

تکه‌های گل کلم را همراه با آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

اجازه دهید کلم‌ها برای حدود ۶ دقیقه بپزند و بعد آن‌ها را آبکش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوفله گل کلم

مرحله دوم: سس بشامل را آماده کنید

کره را در شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که کره آب شد، آرد را به آن اضافه کنید.

ترکیب کره و آرد را برای یک دقیقه تفت دهید و بعد شیر را در شیر جوش بریزید. مواد را به سرعت هم بزنید تا گلوله نشوند.

اجازه دهید سس غلیظ شود و بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و کمی جوز هندی رنده شده به سس اضافه کنید.

هر زمان که سس به غلظت مناسب رسید، شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله سوم: پنیر را اضافه کنید

در این مرحله می‌توانید پنیر پیتزا یا پنیر گودا را به سس اضافه کنید و آن را به صورت مرتب هم بزنید تا پنیر در سس حل شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: کلم‌ها را با سس ترکیب کنید

کلم‌های نیم پز شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد سس پنیری را که آماده کرده‌اید به آن اضافه کنید.

کلم‌ها را به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: گراتن را آماده کنید

یک ظرف پیرکس یا قالب مخصوص فر آماده کنید. ترکیب کلم و سس را در ظرف بریزید و بعد روی گراتن را با پودر نان خشک و پنیر پارمزان بپوشانید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گراتن کدو سبز با سس سفید

مرحله ششم: قالب را در فر قرار دهید

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در ادامه ظرف گراتن را برای نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید تا گراتن کلم آماده شود.

می‌توانید این گراتن را به تنهایی یا در کنار استیک گوشت و مرغ و دیگر سبزیجات سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه گراتن گل کلم

طرز تهیه گراتن گل کلم به روش‌های دیگر

برای درست کردن گراتن گل کلم می‌توانید از ترکیبات مختلفی استفاده کنید. در ادامه به برخی از محبوب‌ترین روش‌های پخت این گراتن اشاره شده است.

گراتن گل کلم و مرغ: برای درست کردن این گراتن می‌توانید از مرغ خرد شده یا ریش ریش شده استفاده کنید.گراتن گل کلم و سبزیجات: برای پخت این گراتن باید از ترکیب سبزیجات مختلف مثل فلفل دلمه‌ای، هویج، بروکلی و اسفناج ریز استفاده کنید.گراتن گل کلم و سیب زمینی: برای درست کردن این گراتن باید سیب زمینی را به صورت جداگانه بپزید و بعد به صورت حلقه‌ای خرد کنید و در گراتن بریزید.گراتن گل کلم و قارچ: برای درست کردن این گراتن باید از مقداری قارچ خرد شده در کنار گل کلم استفاده کنید.گراتن بادمجان و گل کلم: برای درست کردن این گراتن می‌توانید از مقداری بادمجان سرخ شده استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه گراتن گل کلم

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت گراتن گل کلم اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این گراتن می‌توانید به جای پنیر پیتزا از پنیر گودا یا چدار نیز استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن این گراتن می‌توانید ۱/۲ یک قرص عصاره مرغ را به سس این غذا اضافه کنید.به منظور مزه دار کردن این گراتن می‌توانید از مقداری آویشن و پودر پاپریکا استفاده کنید.اضافه کردن مقداری سیر یا پودر سیر به سس این گراتن، طعم بی‌نظیری به آن می‌بخشد.برای درست کردن این گراتن می‌توانید به جای کره از مقداری روغن زیتون استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه گراتن گل کلم و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این گراتن خوشمزه را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!