عیدی مناسبتی روز زن و روز پدر به کارکنان دولت
سایت سرگرمی روز :
سال گذشته بر اساس ابلاغیه رئیس سازمان اداری و استخدامی، کارکنان دولتی به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) روز زن و حضرت امام علی (ع)، یک میلیون تومان پاداش گرفتند امسال هم با توجه به نزدیک شدن به این تاریخ باید منتظر ماند و دید که دولت چه تصمیمی میگیرد آیا امسال هم کارکنان دولت پاداش یک میلیونی را می گیرند یا نه؟هنوز هیچ مسئولی در این زمینه اظهار نظری نداشته است.
سال گذشته در ابلاغیه ای به تمامی دستگاه های اجرایی، پیرو بخشنامه معاون اول رئیس جمهور وقت، ضوابط اجرایی نحوه اعطای مزایای جانبی به کارکنان دستگاه های اجرایی را ابلاغ شد.
بر این اساس کارکنان دولت در چهار مناسبت مذهبی عید سعید مبعث، ماه مبارک رمضان و عید سعید غدیر خم و عید سعید قربان، به تمامی مشمولان یک میلیون تومان هدیه گرفتند.
همچنین بر اساس این بخشنامه ک به مناسبت سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص)، سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و سالروز میلاد حضرت امیرالمومنین (ع) و عید شعبان نیز به ازای هر مناسبت یک میلیون تومان برای کارمندان دولتی واریز شد.
در تمامی موارد فوق، نحوه پرداخت به ازای سرپرستی خانواده ۲۶۰ هزار تومان، فرزند اول ۱۲۰ هزار تومان، فرزند دوم ۱۸۰ هزار تومان، فرزند سوم ۲۴۰ هزار تومان و فرزند چهارم و بیشتر ۳۰۰ هزار تومان به این رقم اضافه شد.
علاءالدین رفیع زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور پس از جلسه هیات دولت گفت: ما سامانهای را درست کردهایم که تا آخرماه جاری دستگاههای اجرایی مهلت دارند، اطلاعات تمام شرکتیها را وارد کنند و بعد ما بر اساس تحلیلهای کارشناسی تصمیمگیری میکنیم که چگونه با آنها برخورد کنیم.
رفیعزاده در خصوص مخالفت مجمع با طرح ساماندهی کارکنان دولت گفت: طرحی که مجلس داده بود الان در مجلس است و فرآیند جدایی دارد. حرفی که ما میزنیم بر اساس موضع دولت سامانهای را تنظیم کردهایم تا با نگاه کارشناسی تصمیمگیری کنیم. آن طرح در مجلس است و بالاخره رفت و برگشتهایی داشته است.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره موضوع نیروهای شرکتی بیان کرد: تلاش میکنیم که انشاالله اتفاقهای خوبی بیفتد. مبنای ما نگاه کارشناسی است. آنچه که در مجلس است، ایرادات زیادی و در اجرا دولت را دچار مشکل میکند و سعی بر آن است که مسیر کارشناسانهتری پیش ببریم.
فاطمی عضو کمیسیون تلفیق بودجه در تشریح مهمترین پیشنهادات بودجهای کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه به تصویب رسید؛ گفت: افزایش حداقل حقوق از ۱۲ به ۱۳ میلیون از پیشنهادات مهم بودجهای کمیسیون اجتماعی بود که با تصویب در کمیسیون تلفیق بودجه به صحن مجلس ارائه شد. پیشنهاد دیگر کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه هم به تصویب رسید، حذف برخی از احکام لایحه بودجه دولت بود که باعث تقلیل حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان میشد.
احمد فاطمی، نماینده مردم بابل و نماینده کمیسیون اجتماعی در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ در بیان مهمترین پیشنهادات کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه به تصویب رسیده است؛ عنوان کرد: یکی از مهمترین پیشنهادات ما که در کمیسیون تلفیق هم مصوب شد، حذف رفاهیات و اقلام بهرهوری از معافیت مالیاتی حقوق بود که در لایحه دولت همه اینها در داخل حکم و با احتساب این موارد معافیت مالیاتی تا حقوق ۲۴ میلیون پیشنهاد شده بود؛ طبق پیشنهاد کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق به تصویب رسد، این موارد را خارج از حکم قرار دادیم.
رئیس کمیته اجتماعی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ ادامه داد: اختصاص ۳۰ میلیون یورو از یازده میلیارد یورو ارز ترجیحی یارانه برای معلولین، برای واردات تجهیزات توانبخشی و پزشکی مورد نیاز جانبازان از دیگر پیشنهادات مهم بودجهای کمیسیون اجتماعی بود که خوشبختانه با موافقت کمیسیون تلفیق به صحن راه یافت.
فاطمی افزایش حداقل حقوق از ۱۲ به ۱۳ میلیون را از دیگر پیشنهادات مهم بودجهای کمیسیون اجتماعی خواند که با تصویب در کمیسیون تلفیق بودجه به صحن مجلس ارائه شده است، اضافه کرد: خوشبختانه افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان را از ۲۰ درصد پیشنهادی دولت به ۳۰ درصد حسب مورد رساندیم به این معنی که افرادی که بیشترین حقوق را دریافت میکنند در سال آینده افزایش ۲۰ درصدی و افرادی که کمترین حقوق را دریافت میکنند در سال آینده افزایش ۳۰ درصدی در حقوق خواهند داشت. دیگر حقوقبگیران هم با توجه به دریافتی حاضر در رنج بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش حقوق خواهند داشت.
وی افزود: پیشنهاد دیگر کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه هم به تصویب رسید، حذف برخی از احکام لایحه بودجه دولت بود که باعث تقلیل حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان میشد، که برای دفاع از حق و حقوق کارکنان از لایحه برنامه حذف شد.
نماینده کمیسیون اجتماعی در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ همچنین از تصویب افزایش حقوق مستمریبگیران تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) از ۲۰ درصد به ۴۰ درصد در کمیسیون تلفیق بودجه خبر داد و افزود: علاوه بر این تسهیلات اشتغال برای کمیته امداد امام خمینی (ره) ۳۰ همت؛ برای سازمان بهزیستی ۱۲ همت، برای بنیاد شهید و امور ایثارگران، صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان بسیج سازندگی هر کدام ۳.۲ همت و برای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، ۱.۸ همت به تصویب رسید که همه جزو تسهیلات جزء (۹)بند (الف) تبصره ۱۵ لایحه بودجه است.
فاطمی با اشاره به برخی پیشنهادات مهم کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه به تصویب نرسید، گفت: یک پیشنهاد بسیار مهم که ما در کمیسیون اجتماعی مجلس طرح و تصویب کردیم؛ پیشبینی منابع قابل توجه برای بیمه تأمین اجتماعی زنان سرپرست خانوار در بودجه ۱۴۰۴ بود که در کمیسیون تلفیق بودجه رد شد، اما همچنان بر آن اصرار داریم و در صحن علنی مطرح خواهیم کرد.
وی ادامه داد: درخصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت و تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی هم در دو حکم قانونی پیشنهاد داشتیم اما هیات رئیسه کمیسیون تلفیق آن را قابل طرح ندانست؛ اما ما از این موضوع کوتاه نخواهیم آمد و به عنوان پیشنهاد کمیسیون اجتماعی مطرح خواهیم کرد و جانانه از آن دفاع خواهیم کرد؛ زیرا معتقدیم بیش از یک میلیون نفر از هموطنان ما به لحاظ شغلی در یک وضعیت متزلزل و ناپایدار هستند و احساس امنیت نمیکنند و این ساماندهی و تبدیل وضعیت ایشان به آنها هویت، امید و امنیت شغلی میدهد.
نماینده کمیسیون اجتماعی در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ در پایان تصریح کرد: موارد ذکر شده در حال