غذای کپک زده خطرناک است؟
کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپکها گفت: سموم کپکها با حرارت و شستشو از بین نمیرود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد.
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
شناسه خبر:
۴۴۶۳۷۲
کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپکها گفت: سموم کپکها با حرارت و شستشو از بین نمیرود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد.
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
شناسه خبر:
۴۴۶۳۷۲