فوت و فنهای پخت همبرگر رستورانی را اینجا بخوانید
فراروـ امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. همبرگر یکی از محبوبترین ساندویچهای دنیاست که بین مردم جهان طرفداران زیادی دارد و اصالت آن به کشور آلمان و شهر هامبورگ برمیگردد. ساندویچ همبرگر از ترکیب گوشت چرخ کرده سرخ یا گریل شده همراه با پنیر، کاهو، گوجه و خیارشور تهیه میشود که بسیار خوشمزه و لذیذ است و منوی اصلی تمام ساندویچیها و فست فودها است. اما درست کردن یک همبرگر رستورانی در منزل نیاز به دانستن برخی نکات و رعایت یک سری فوت و فنهای خاص دارد که اگر آنها را رعایت کنید، میتوانید یک ساندویچ همبرگر رستورانی و خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه همبرگر رستورانی همراه ما باشید.
مواد لازم
نان ساندویچی متوسط: ۴ عدد
پیاز: ۱ عدد
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پاپریکا و ادویه مخصوص گوشت: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن یک همبرگر خوشمزه و رستورانی ابتدا قابلمهای را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب داغ شود، سپس نانهای ساندویچی را داخل آب داغ بیندازید و چندبار پشت و رو کنید تا هر دو طرف نانها کاملا خیس شود. با پشت قاشق یا کفگیر نانها را فشار بدهید تا کاملا داخل آب داغ قرار بگیرند و بعد از اینکه یکی دو دقیقه با آب جوشیدند و نرم شدند، با کمک یک کفگیر سوراخدار نانهای نرم شده را بردارید و داخل آبکش بریزید و با پشت کفگیر نانها را داخل آبکش فشار بدهید تا هم پوره شوند و هم آب اضافهشان خارج شود. پیاز را رنده درشت بزنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس سفیده تخم مرغ، گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، آرد گندم، نمک، فلفل، پولبیبر، پاپریکا، ادویه گوشت، سس کچاپ و پوره نان ساندویچی را به آن اضافه کنید و همه مواد را با دست ورز بدهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و مواد به خورد هم بروند. حالا کیسه فریزر را از وسط باز کنید و روی سینی پهن کنید. از مواد به اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری بردارید و وسط کیسه بگذارید و با کمک درب شیشه یا پشت پیاله مواد را کاملا گرد کنید و بقیه کیسه را روی مواد بکشید. همه همبرگرها را به این ترتیب آماده کنید، سپس داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه همبرگرها کاملا منجمد شد، آنها را از فریزر خارج و در روغن داغ سرخ کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ این همبرگر را میتوانید به مدت ۱ ماه داخل فریزر نگهداری کنید.
ـ حتما آب نان ساندویچی جوشیده شده را کاملا بگیرید.
ـ برای تهیه همبرگر بهتر است از گوشت چرخ کرده که ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفند باشد، استفاده کنید. بهتر است میزان گوشت گوساله بیشتر باشد تا همبرگر شما بوی چربی نگیرد.
ـ برای تهیه همبرگر بهتر است از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، استفاده کنیم؛ زیرا این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایمتری نسبت به پیاز زرد دارد؛ بنابراین برای اینکه همبرگر عطر و طعم بهتری داشته باشد، از پیاز زرد استفاده کنید.
ـ برای سرخ کردن همبرگر توجه داشته باشید که به اندازه کافی روغن داخل ماهی تابه ریخته باشید. هنگام سرخ کردن همبرگر حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید هر دو طرف همبرگر کاملا سرخ شود و همبرگر با شعله کم مغز پخت شود.