مددجویان صاحب خانه شدند | واگذاری مسکن مددجویی آغاز شد
سایت سرگرمی روز :
علیرضا حسیننژاد ۲۱ آذر در مراسم تجلیل از مسئولان بسیج سازندگی طی سخنانی اظهار کرد: بر اساس تفاهمنامهای که در سال ۱۴۰۱ با سپاه پاسداران منعقد شده است، ۴۲۰ مسکن مددجویی با همکاری بسیج سازندگی برای خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل ساخته خواهد شد.
وی اعلام کرد: در طول سه سال، ۱۸۴ واحد مسکونی احداث شده و تاکنون ۱۴۰ واحد تکمیل و به خانوار تحت حمایت این نهاد تحویل داده شده است تا آنها از سرپناهی امن و مقاوم بهرهمند شوند.
حسیننژاد بیان کرد: ۲۰۶ مسکن مددجویی نیز در قالب همین تفاهمنامه به صورت خود مجری در حال ساخت است که امیدواریم با یاری هر چه بیشتر شاهد تکمیل و واگذاری این منزلها به خانوار تحت حمایت باشیم.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: تامین مسکن برای خانوار تحت حمایت که فاقد سرپناه مناسب هستند از دغدغههای اصلی کمیته امداد است.
وی بیان کرد: باید نگاه ویژهای به این موضوع بسیار مهم داشت تا بتوانیم با همیاریهای هر چه بیشتر یکی از اساسیترین مشکلات محرومان جامعه را برطرف کنیم.
در ادامه این دیدار، سرهنگ عباس نوظهور، مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس(ع) اردبیل نیز اظهار داشت: احداث مسکن برای نیازمندان از جمله مهمترین برنامهةای بسیج سازندگی است.
وی با اشاره به گسترش همکاریها با کمیته امداد استان اردبیل، بیان کرد: بسیج سازندگی و گروههای جهادی در کنار کمیته امداد میکوشند تا بخش مهمی از مشکلات اقشار آسیبپذیر رفع شود.
رییس سازمان بهزیستی کشور از اختصاص دادن ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات تکمیلی به مددجویان کشور خبر داد.
سید جواد حسینی، چهارشنبه ،۲۱ آذرماه، در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی، شهر تبریز را شهر اولینها دانست و اظهار کرد: کمکهای نظاممند به حوزههای رفاه اجتماعی در این شهر واقعاً بیبدیل است.
وی جمعیت تحت پوشش بهزیستی کشور را ۸ میلیون نفر عنوان کرده و افزود: این تعداد، ۱۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهند.
حسینی با تاکید بر رویکرد سازمان در توانمندسازی جمعیت تحت پوشش خود گفت: در این راستا جمعیت تحت پوشش خود را به جامعه رهسپار نمیکنیم مگر اینکه یک مهارت مبتنی بر استعداد یا نیاز را یاد گرفته باشند. اگر این چنین نباشد اثربخشی خود را از دست میدهیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به رویکرد فرصت آفرینی سازمان نیز گفت: در این زمینه بحث ازدواج، اشتغال و مسکن مددجویان را پیگیری میکنیم.
وی در ادامه با اشاره به رویکرد تعادل سازی نیز گفت: ما ۱۶۰ ماموریت در این سازمان داریم اما ساختار سازمان متناسب با این تعداد نیست.
وی گفت: بخش زیادی از این تسهیلات مربوط به خود اشتغالی است که طی آن ۱۵۰ میلیون تومان با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله به مددجو تعلق میگیرد.
حسی افزود: همانطور که شهر تبریز، شهر بدون گدا نامیده شده، میتوان شهر عاری از بیکار مددجوی بهزیستی باشد.
وی همچنین تعداد مراکز مثبت زندگی در کشور را دو هزار و ۵۰۰ عدد دانسته و افزود: ۱۶۷ مرکز در آذربایجان شرقی فعالیت میکنند که پنج مرکز دیگر نیز در ماه های آتی در این استان ایجاد خواهد شد.
رییس سازمان بهزیستی همچنین با ارائه وعده ای دیگر برای جامعه بهزیستی استان ابراز کرد: در استان ۱۰ هزار متقاضی مستمری پشت نوبتی وجود دارد که وعده می دهیم ۵۰ درصد آن ها تا پایان سال تحت حمایت مستمری قرار گیرند.
بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت خطاب به حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: با توجه به ذهنیتی که از شما داریم، امیدواریم حوزه بهزیستی شاهد یک نوع تحول در سیاستها باشد.
وی یکی از معیارهای دموکراتیک بودن یک کشور را توجه به اقشار اقلیت دانست که قشر آسیب پذیر نیز در این دسته قرار می گیرند و در ادامه گفت: به همین دلیل ارائه خدمات به این قشر اهمیت ویژه ای دارد.
وی با اشاره به جایگاه استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز گفت: سازمانهای مردم نهاد و خیریه بیشماری در حوزههای سلامت، آموزش و دیگر حوزهها در استان فعالیت می کنند که فعالیت این سازمانها در حوزه بهزیستی باید ساماندهی شده تا موثر واقع شود.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر پیشنهاد خود برای ایجاد دهکده سلامت به منظور نگهداری افراد سالمند و کودکان بیسرپرست و بد سرپرست در کنار هم به منظور رفع نیازهای عاطفی این افراد اشاره کرد.