جوک‌

ملاقات با عجایب دنیا | معرفی ۳ منطقه عجیب در جهان

در این گزارش به ۳ نمونه از عجیب‌ترین و البته زیباترین شگفتی‌های دنیا در مناطق مختلف اشاره کرده‌ایم.

ملاقات با عجایب دنیا | معرفی ۳ منطقه عجیب در جهان

شهر رز

پترا یک شهر دیدنی و صخره‌ای است که مشابهش در هیچ جای دنیا نیست. قدمت آن به قرن چهارم قبل از میلاد برمی‌گردد. پترا به‌دلیل رنگ سنگ‌های به‌کار رفته در ساختمان‌هایش به‌عنوان «شهر رز» شناخته می‌شود و در سال۱۹۸۵به‌عنوان میراث جهانی یونسکو نامگذاری شد.

این نماد کشور اردن و یکی از ۷عجایب جهان بوده و با نماهای نفسگیر و پیچیده خزانه‌داری و صومعه تماشایی شده است. کل شهر یک اثر هنری به‌حساب می‌آید که روی پس‌زمینه‌هایی از سنگ طبیعی نقاشی شده است که هر ساعت رنگ آن تغییر می‌کند. ساختمان‌ها و سازه‌ها ترکیبی از مقبره‌های بزرگ، معابد و فضاهای عمومی هستند.

ملاقات با عجایب دنیا | معرفی ۳ منطقه عجیب در جهان

صخره النسلا

سازه صخره‌ای النسلا در ۵۰کیلومتری جنوب واحه تایما در عربستان سعودی قرار دارد. این سازه افسانه‌ای داستان‌هایی دارد که به اندازه ویژگی‌های فیزیکی آن جذاب است و گواهی بر شگفتی‌های طبیعت به شمار می‌رود. صخره‌ها شامل ۲تخته‌سنگ ماسه‌ای می‌شود که هر کدام ۶متر ارتفاع دارند و ۹متر عرض و با ظرافت روی پایه‌های باریک قرار گرفته‌اند.

شکاف بین آنها به‌قدری بی‌عیب و نقص و مستقیم است که به‌نظر می‌رسد با لیزر بریده شده است؛ این ویژگی باعث ایجاد حدس و گمان در مورد منشأ آن می‌شود. یک نظریه جذاب می‌گوید که این شکل‌گیری محصول فرآیندهای هوازدگی طبیعی می‌تواند باشد.

بیشتر بخوانید:


تصویب تشکیل ستاد توسعه فناوری و کاربردی هوش مصنوعی

ملاقات با عجایب دنیا | معرفی ۳ منطقه عجیب در جهان

گودال بهشتی

عمیق‌ترین فروچاله جهان در چین قرار دارد. این چاله با نام «گودال بهشتی» شناخته می‌شود و در شهرستان فنجی واقع شده است. طول این چاله ۶۲۶متر، عرض آن ۵۳۷متر و عمق آن بین ۵۱۱تا ۶۶۲متر است. با نگاه کردن از فضای بیرونی به منظره سبز روستایی این ناحیه در چوچینگ در جنوب غربی چین، مجموعه‌ای از شکاف‌های عمیق و تاریک دیده می‌شود که مانند ردپای بیگانگان، روی زمین فرو رفته است.

برخی از کارشناسان نمی‌دانند منشأ اصلی این چاله چیست و تصور می‌کنند این تشکیلات مرموز نتیجه برخورد یک شهاب‌سنگ به زمین باشد. برخی دیگر بر این باورند که آنها به‌تدریج طی حدود ۱۲۸هزار سال شکل گرفته‌اند، زیرا آبی که به رودخانه‌های زیرزمینی نفوذ می‌کرده به آرامی سنگ آهکی اطراف را تراشیده است.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!