جوک‌

پیام وزیر ارشاد به جشنواره تئاتر فجر

به گزارش خبرگزاری فارسیرو مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن پیام سید عباس صالحی آمده است:

هنر اصیل ایران اسلامی در گذر زمان گنجینه جست و جوی حقیقت و فضیلت و زیبایی شناسی مشترک بشری بوده است و هنرهای نمایشی این مرز و بوم با تکیه بر این میراث دانش آفرین جذابیت و کمال بصری را نمایان می سازد. محتوایی که توانسته است پیام‌های ماورایی را به شیواترین شکل منتقل کند و به لطف هنرمندان با استعداد و مخاطبان خواستار، صحنه هنرهای نمایشی در ایران را شکل دهد. مکانی شایسته و زیبا

هنرمندان محبوب و فرهیخته نسل‌هاست که معنای اصلی این سرزمین را درک کرده‌اند و آن را با جان و دل حفظ کرده‌اند. مردمی که در مقاطع مختلف تاریخی حتی به قیمت جانشان پاسدار ارزش های والای ملی و میراث دینی خود بوده اند. آنها با صبر شگفت انگیز، حکمت، خوبی و زیبایی را در زندگی خود تجسم کرده اند.

اینها سرمایه های فکری و میراث اخلاقی مردم و هنرمندان این سرزمین و شاخص های شاخص سطح کیفی هنرهای نمایشی ایران اسلامی به شمار می روند.

جشنواره بین المللی تئاتر فجر که همزمان با ایام فرخنده دهه فجر برگزار می شود، فرصتی برای نمایش این ارزش ها در مقابل هموطنان عزیز و میهمانان مشتاق از سراسر جهان است.

بنابراین دور از انتظار نیست که در این زمینه از ظرفیت های غنی تئاتر به عنوان ابزاری برای نمایش آرمان های صلح طلبانه و زندگی دوست داشتنی این مردم استفاده شود. این جشنواره می تواند هم افزایی عمیقی برای تقویت هماهنگی ملی، خودباوری و ارتقای نشاط، بردباری و درک جهانی ایجاد کند.

چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر را چشم‌انداز بزرگی برای تحقق این آرمان‌ها و انعکاس شکوه پیروزی انقلاب اسلامی می‌دانم و از خداوند متعال سربلندی همه هنرمندان حاضر و توفیق دست اندرکاران برگزارکننده را خواستارم. از این رویداد فرامرزی.”

سمینار علمی پژوهشی چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با موضوع «جایگاه و جریان دراماتورژی در ایران پس از انقلاب اسلامی» اعلام شد.

سمینار علمی پژوهشی این دوره از جشنواره ششم و هفتم بهمن ماه 1403 با ارائه 5 مقاله و 2 نشست تخصصی برگزار می شود.

بر این اساس برنامه روز اول این سمینار برای روز شنبه 15 بهمن ماه از ساعت 14:00 به شرح زیر است.
– ارائه مقاله «بررسی رویکردهای مختلف در آثار نمایشنامه نویسان زن در ادبیات نمایشی بوشهر از سال 1357 تا 1403» نوشته جهانشیر یاراحمدی.
– ارائه مقاله «بررسی زبان زنانه در آثار نمایشنامه نویسان زن پس از انقلاب اسلامی بر اساس اندیشه های رابین لیکاف و سارا میلز» نوشته الهام ذوالفقاریان.
– ارائه مقاله «معنای مفهوم انقلاب در ادبیات نمایشی دهه 1360 ایران؛ مروری بر تاریخ مفهومی» نوشته عرفان ناظر.
– برگزاری نشست تخصصی با عنوان «جایگاه و ویژگی های نسل جدید نمایشنامه نویسان در ایران» با حضور رحمت امینی، شهرام احمدزاده و شکوفه آروین.

همچنین برنامه روز دوم این سمینار برای روز یکشنبه 18 بهمن ماه از ساعت 14:00 به شرح زیر است.
– ارائه مقاله «تاثیر شرایط سیاسی و اجتماعی بر ویژگی های فرم و محتوای ادبیات نمایشی ایران در دهه شصت» نوشته محمدحسین ناصربخت.
– ارائه مقاله «بررسی بازنمایی فرهنگی زنان در آثار اکبر رادی بر اساس نظریه الین شوالتر» نوشته سپیده ضیانی نژاد و بهروز محمودی بختیاری.
– برگزاری نشست تخصصی با عنوان فناوری های نوین و آینده پژوهی دراماتورژی در ایران با حضور رامتین شهبازی، سعیدرضا خوششان و آرام مظهری.

مدیریت بخش سمینار علمی پژوهشی در این دوره از جشنواره بر عهده سید جواد روشن است.
چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر از 3 تا 13 بهمن 1403 به دبیری خیرالله تقیانی پور برگزار می شود.

۵۷۵۷

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!