جوک‌

چه گوشتی برای دیابت خوب است؟

افراد مبتلا به دیابت باید گوشت بدون چربی را انتخاب کنند تا مصرف چربی‌های ناسالم را محدود کنند. فهرستی که کمیته‌ای از انجمن دیابت آمریکا و انجمن رژیم غذایی آمریکا ایجاد کرده‌اند، انتخاب‌های گوشت را بر اساس محتوای پروتئین، چربی و کالری نشان می‌دهد. بخش‌های زیر مواد مغذی را برای یک واحد گوشت نشان می‌دهد که تمام وعده‌ها حاوی 7 گرم پروتئین هستند.

گوشت خیلی کم چرب

 گوشت بسیار کم چرب دارای 1 گرم چربی و 35 کالری در هر وعده است. مؤسسه ملی بهداشت (NIH) فقط بوقلمون یا سینه مرغ بدون پوست را به عنوان گوشت بسیار کم چرب فهرست می‌کند.

گوشت بدون چربی

گوشت بدون چربی دارای 3 گرم چربی و 55 کالری است. این گوشت‌ها عبارتند از:


برخی از برش‌های گوشت گاو مانند فیله، استیک و گوشت گاو خرد شده
گوشت گوساله
مرغ از جمله بوقلمون و مرغ بدون پوست
شکار وحشی مانند اردک و غاز بدون پوست

توجه به این نکته ضروری است که برخی از گوشت‌ها مانند بیکن و گوشت گاو خرد شده، دارای محتوای سدیم بالاتری معادل 400 میلی‌گرم یا بیشتر در هر وعده هستند.

گوشت هایی که باید در حد اعتدال مصرف شوند

برخی از گوشت‌ها نسبت به گزینه‌های بدون چربی کمتر مفید هستند اما می‌توانند برای مصرف در حد اعتدال مناسب باشند.

گوشت با چربی متوسط

گوشت با چربی متوسط ​​حاوی 5 گرم چربی و 75 کالری در هر واحد است. افراد باید قسمت‌های کوچک‌تری از گوشت‌های با چربی متوسط را ​​مصرف کنند یا به ندرت آن‌ها را در رژیم غذایی خود بگنجانند. گوشت‌های با چربی متوسط ​​عبارتند از:


گوشت چرخ کرده و استیک تی بن
بره کباب شده
مرغ با پوست، اردک یا غاز اهلی
جگر، قلب و کلیه گوسفند و گاو

گوشت‌هایی که باید از مصرف آن‌ها خودداری کنید

افراد مبتلا به دیابت باید از مصرف گوشت‌های پرچرب و فرآوری شده خودداری کنند. گوشت‌های پرچرب حاوی 8 گرم چربی و 100 کالری در هر واحد هستند. گوشت‌هایی که باید از آنها اجتناب کنید عبارتند از:


برش‌های اصلی گوشت گاو، مانند دنده
گوشت‌های فرآوری شده، مانند سوسیس، سالامی، فرانکفورتر و هات داگ
پنیرهایی مانند چدار و سوئیسی

سخن پایانی

افراد مبتلا به دیابت می‌توانند گوشت بدون چربی، ماهی و جایگزین‌های گیاهی را در رژیم غذایی خود بگنجانند. آنها باید از مصرف گوشت‌های حاوی چربی‌های اشباع یا ترانس برای کاهش خطر ابتلا به کلسترول بالا و بیماری های قلبی اجتناب کنند. در صورت امکان، افراد مبتلا به دیابت، به خصوص اگر داروهای انسولین مصرف می‌کنند باید با یک متخصص تغذیه صحبت کنند تا به آنها در برنامه ریزی وعده‌های غذایی کمک کند.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!