یک شام خوشمزه؛ طرز تهیه بورک مرغ و قارچ به روش ترکیهای
بورک مرغ و قارچ به دلیل طعم لذیذ و تنوع در مواد اولیه، توانسته است جایگاه ویژهای در مهمانی ها و دورهمی ها پیدا کند. در این مقاله طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش می دهیم.
مواد لازم
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
قارچ درشت ۴ عدد
پیاز یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
ریحان تازه یک مشت
کره به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
فلفل سبز تند یک قاشق غذاخوری
آویشن یک قاشق چای خوری
ماست دو قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یک بسته
لیمو تازه یک عدد
سیاه دانه و کنجد به مقدار دلخواه
طرز تهیه
یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم. یک عدد فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد می کنیم. بعد از اینکه پیازها خوب سرخ شدند فیله مرغ و فلفل دلمه ای و یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آویشن و نمک را به آن اضافه می کنیم. یک مشت برگ ریحان را خرد و به ترکیب اضافه می کنیم. در ادامه قارچ های اسلایس شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. برای اینکه قارچ شما آب نیندازد باید زیر حرارت زیاد باشد. نصف لیموتازه را داخل مواد سس می چکانیم. یک قاشق سس فلفل سبز تند به آن می افزاییم. در ادامه سس خردل را به همراه سس کچاپ به مخلوط مرغ اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم و حرارت را خاموش می کنیم. مواد سس را به همراه پنیر پیتزا داخل خمیرهای یوفکا می پیچیم و رول می کنیم و در قالب گرد می چینیم.
خمیرهای یوفکا را می توانید از سوپرمارکتی ها تهیه کنید. خمیرهای یوفکا معمولا نازک هستند و زود می شکنند اما برای جلوگیری از حالت شکنندگی شما می توانید هر خمیری را که پهن می کنید روی آن را با فرچه آغشته به کره، ماست و تخم مرغ کنید. داخل یک کاسه یک عدد تخم مرغ را هم بزنید و با کره آب شده و دو قاشق ماست مخلوط کنید و روی نان یوفکا بمالید و سپس مواد سس را داخل آن بریزید و بپیچید. زمانی که همه مواد سس را داخل خمیر یوفکا پیچیدید، کره آب شده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با فرچه روی همه قسمت های خمیر بکشید و روی خمیرها سیاه دانه و کنجد بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا کامل برشته شود. می توانید برای این کار از خمیر یوفکا مثلثی یا مستطیلی استفاده کنید.