یک هزار و ۶۳۶ اثر به دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه رسید – اخبار سینمای ایران و جهان
سینماپرس: دبیر علمی بیست و ششمین همایش کتاب سال حوزه از ارسال یک هزار و ۶۳۶ اثر به دبیرخانه این همایش خبر داد و گفت: آیین اختتامیه، هجدهم بهمن ماه جاری در قم برگزار می شود.
به گزارش سینماپرس، حجت الاسلام والمسلمین سید جواد ایزدهی روز یکشنبه در نشست خبری این همایش اظهار کرد: درصد رشد آثار نسبت به دوره قبل شامل سه درصد است و از کل آثار ارسال شده یک هزار و ۲ اثر کتاب است.
وی بیان کرد: تعداد ۸۸۵ اثر ارسالی کتاب از سمت آقایان و تعداد ۱۱۷ اثر نیز از سوی خانم ها بوده است.
وی تعداد آثار شرکت کنندگان غیر ایرانی را ۱۴۷ اثر عنوان کرد و افزود: ۹ ملیت در این همایش شرکت کرده اند که از کشورهایی چون عراق، افغانستان، پاکستان، عربستان، ترکیه و هند می باشد.
دبیر علمی بیست و ششمین همایش کتاب سال حوزه افزود: شرکت کنندگان در ۱۹ گروه به رقابت با یکدیگر می پردازند، این در حالی است که ۱۱۰ کتاب و ۳۰ پایان نامه به مرحله نهایی داوری رسید.
وی ادامه داد: در دوره بیست و ششم کتاب سال حوزه، ۲ برگزیده کتاب خواهیم داشت، ۱۵ اثر کتاب و یک پایان نامه شایسته تقدیر و ۱۳ کتاب و پنج پایان نامه شایسته تحسین خواهند شد.
وی افزود: آیین اختتامیه همایش کتاب سال حوزه روز پنجشنبه هجدهم بهمن ماه در سالن همایش مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار خواهد شد و از شخصیت برجسته آیت الله سید موسی شبیری زنجانی از مراجع تقلید نیز تجلیل می شود.
ایزدهی هم چنین درخصوص هشتمین جشنواره مقالات علمی حوزه که همزمان با همایش کتاب سال برگزار می شود گفت: ۲۰۹ مقاله به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد، ۵۳ اثر به مرحله نهایی داوری رسید و در نهایت چهار اثر شایسته تقدیر شد.
وی یادآور شد: همایش کتاب سال حوزه فارغ از این که تشویق و قدردانی نسبت به محققان و نویسندگان و تجلیل از تلاش یکساله فرهیختگان حوزه می باشد، فضایی برای رقابت علمی ایجاد می کند و هدف آن توسعه و تعمیق پژوهش در راستای حل مسائل نظام، جامعه، روحانیت و حوزه بین الملل است.
وی بیان کرد: در ۲۶ سال گذشته ورودی آثار به دبیرخانه جشنواره کتاب سال حوزه، ۲۳ هزار و ۶۲۷ اثر شامل رسالات سطح چهار، کتاب ها و مقالات بوده و کل آثار برگزیده ۲۱۵ اثر است.
وی تعداد آثار برگزیده در ۲۶ دوره همایش کتاب سال حوزه را ۲۱۵ مورد، آثار شایسته تقدیر۳۵۰ مورد و آثار شایسته تحسین را ۵۱۵ مورد عنوان کرد که ۲۲ هزار و ۲۰۰ اثر از برادران طلبه بوده و یک هزار و ۴۰۰ اثر متعلق به خواهران طلبه بوده است.